Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι χαλαρές στιγμές του Κώστα Βλάση στην Αμερική (εικόνες)

Οι χαλαρές στιγμές του Κώστα Βλάση στην Αμερική (εικόνες)

Επιστροφή για τον Κώστα Βλάση, στην Ελλάδα, μετά το ολιγοήμερο ταξίδι του στην Αμερική, κι εκτός από τις επιστημονικές- ιατρικές του υποχρεώσεις και τις επίσημες ομιλίες του στην ομογένεια, υπήρχαν και οι χαλαρές στιγμές...

• Με τα αδέρφια Γιάννη & Πάνο Κωστάλα εξ Αράχωβας Λακωνίας, στην πρώτη φωτογραφία. Ο Γιάννης - ιδιοκτήτης εδώ και δεκαετίες του καφέ Essex στο World Trade Center - αποτελεί τον καλύτερο "πρεσβευτή" της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη. Από το καφέ του, με τις Ελληνικές σημαίες έξω, έχουν περάσει και φιλοξενηθεί χιλιάδες Έλληνες της διασποράς και όχι μόνο.

• Με τον επιτυχημένο επιχειρηματία Τομάρας Χρήστο, στη δεύτερη φωτογραφία, επίσης εκ Λακωνίας, ο οποίος έχει ιδρύσει το Panhellenic Scholarship Foundation, μέσω του οποίου κάθε χρόνο δίνει δεκάδες υποτροφίες σε δεκάδες Έλληνες ομογενείς φοιτητές, που τις έχουν ανάγκη.

• Γεύμα στο Σικάγο με επιφανείς πατριώτες Αρκάδες, στην τρίτη φωτογραφία, πολλοί από τους οποίους έχουν διατελέσει Πρόεδροι της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας.

• Γεύμα στη Νέα Υόρκη. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους, ο Πρόεδρος κι ο Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ιατρικού Συλλόγου Νέας Υόρκης (ο οποίος απαριθμεί περί τα 1500 μέλη) και ο πρώην Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής & δημοσιογράφος Δ.Φίλιος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...