Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μαρία Μενούνος: Συγκλονιστική εξομολόγηση για την προσπάθεια να γίνει μητέρα ...

Μαρία Μενούνος: Συγκλονιστική εξομολόγηση για την προσπάθεια να γίνει μητέρα ...
“Μετά από αρκετούς μήνες που ακολούθησα την μέθοδο IVF (μέθοδος τεχνητής γονιμοποίησης) και δεν ένιωθα ο εαυτός μου... τώρα χαρούμενη μπορώ να ανεβάσω αυτήν τη φωτογραφία και να πω ότι κατάφερα τελικά να ξαναβρώ τον εαυτό μου”, αποκάλυψε η Μαρία Μενούνος (με καταγωγή από το χωριό Άκοβος Φαλαισίας, στην Αρκαδία) στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία με μπικίνι από τις διακοπές της. 


Η γνωστή παρουσιάστρια του “Ε! News” μετά τη δύσκολη μάχη που έδωσε και τις ψυχολογικές μεταπτώσεις που πέρασε λόγω των ορμονών, δηλώνει χαρούμενη που βγήκε δυνατή από όλη αυτήν τη διαδικασία και μοιράζεται τα συναισθήματά της με όλους τους θαυμαστές της. Κυρίως για να δώσει κουράγιο σε όλες τις γυναίκες που μπαίνουν σε αυτήν τη διαδικασία. 


“Αυτή η διαδικασία σε επηρεάζει σωματικά και συναισθηματικά. Εγώ πέρασα ένα ολόκληρο επεισόδιο της σειράς “SiriusXM Stars” κλαίγοντας. Επιστρέφοντας, όμως, σιγά σιγά στην καθημερινότητά μου και κάνοντας και πάλι γυμναστική, νιώθω ότι είμαι πια στο φυσιολογικό μου. Καθένας που περνά από αυτή τη θεραπεία καταλαβαίνει τι εννοώ”, έγραψε χαρακτηριστικά. 

Και συμπλήρωσε: “Αυτές οι διακοπές ήταν απαραίτητες και νιώθω πολύ τυχερή που κατάφερα να είμαι εδώ. Αυτό το μέρος είναι σαν τον παράδεισο”. 

Το ζευγάρι, μετά τη θεραπεία της Μενούνος πήρε λίγες μέρες άδειας και βρέθηκε στο Μεξικό, απολαμβάνοντας τις βόλτες στην παραλία και τα γαλανά νερά. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο αρραβωνιαστικός της Keven Undergaro ανέβασαν μάλιστα και φωτογραφίες από τον επίγειο παράδεισο που βρίσκονται... δείχνοντας πόσο ερωτευμένοι είναι!




Να σε ενημερώσω πως η Maria Menounos ξεκίνησε τις προσπάθειες για τεχνητή γονιμοποίηση (In Vitro Fertilisation – IVF) που αποτελεί την καλύτερη θεραπεία για ορισμένα είδη προβλημάτων γονιμότητας. Ωστόσο, μπορεί να είναι απαιτητική και δεν καταλήγει πάντοτε σε εγκυμοσύνη.


tlife.gr

1 σχόλιο

  • Γ.Πετρόπουλος
    Γ.Πετρόπουλος Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016 22:37 Σύνδεσμος σχολίου

    και εμας τώρα τι μας ενδιαφέρει αν θα κανει παιδί η Μενουνος? Ε ρε σεκλετια που έχουν οι εκατομμυριούχοι!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...