Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τσιγγούνης μαινόμενος κατά Τατούλη: «Δεν ξεχνάμε τι έλεγε κατά της ΝΔ. Είναι καιροσκόπος, τον νοιάζει μόνο ο εαυτούλης του»!

Τσιγγούνης μαινόμενος κατά Τατούλη: «Δεν ξεχνάμε τι έλεγε κατά της ΝΔ. Είναι καιροσκόπος, τον νοιάζει μόνο ο εαυτούλης του»!
Πυρ και μανία είναι ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και πρώην Δήμαρχος Λεωνιδίου, ένα από τα ιστορικότερα στελέχη της ΝΔ, Δημήτρης Τσιγκούνης για την διαφαινόμενη στήριξη του κόμματος της ΝΔ στο πρόσωπο του Πέτρου Τατούλη για τις περιφερειακές εκλογές.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παρασκήνιο», ο Δημήτρης Τσιγκούνης έστειλε επιστολή που αναφέρει ότι: «Αν ο Τατούλης είναι Νεοδημοκράτης, τότε δεν είναι Νεοδημοκράτες ο Κ. Καραμανλής και ο Α. Σαμαράς και εμείς οι άλλοι. Με τον Τατούλη δεν κερδίζει την Πελοπόννησο η ΝΔ, αλλά επωφελείται ο καιροσκόπος Τατούλης, όπως πάντα ο εαυτούλης του. Τώρα που τον απορρίπτει το ΠΑΣΟΚ, τον περισυλλέγει η ΝΔ. Οσοι στο παρασκήνιο μεθόδευσαν την προβολή και την επιλογή Τατούλη διώχνουν τους ψηφοφόρους της ΝΔ στις επόμενες εκλογές και κυρίως τις εθνικές. Δεν ξεχνάμε πως ενεργούσε κατά της ΝΔ σε όλες τις εκλογές που είχαν τοπικό ή συνδικαλιστικό χαρακτήρα, ακόμα και όταν ήταν βουλευτής της ΝΔ. Δεν ξεχνάμε το τι έλεγε για τον Κ. Καραμανλή, αλλά και τον Αντώνη Σαμαρά. Στην Ιστορία θα γραφεί ότι έπαιζε τον ρόλο του για να φτάσουμε στο ΔΝΤ. Δεν τα ισοπεδώνουμε όλα».
Μαζί με την επιστολή κυκλοφορεί και δήλωση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, η οποία έγινε τον Αύγουστο του 2010 και ανέφερε: «Απέναντι στη νέα ΝΔ του κ. Σαμαρά υπάρχει η ΝΔ της απογοήτευσης που ντράπηκε από τη ΝΔ του κ. Καραμανλή».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, «η επιστολή αυτή είναι χαρακτηριστικό της σύγχυσης που επικρατεί στη βάση της ΝΔ στην Πελοπόννησο και πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι στην περίπτωση που δοθεί το «γαλάζιο» χρίσμα στον Π. Τατούλη, θα υπάρξει υποψηφιότητα αντάρτη που βρίσκεται στα σκαριά από, αυτοδιοικητικά και μη, «γαλάζια» στελέχη".

5 σχόλια

  • ο  χαρος
    ο χαρος Τρίτη, 04 Μαρτίου 2014 15:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε δήμαρχε Τσιγκούνη λυπήσου τους.
    Χτυπάνε τα πτώματα?

  • TIM
    TIM Τρίτη, 04 Μαρτίου 2014 11:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ.
    ΤΟΤΕ ΤΟ 2007 Ο ΠΕΤΡΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ.ΤΩΡΑ ΠΑΠΑΛΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΥΣ ΣΙΤΕΥΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΣΙΓΓΟΥΝΗΣ. ξυπνηστε πατριωτες νεοδημοκράτες παρτε θεση το τατουλεικο δεν χτυπιέται με ροπδοπεταλα , πατασεται με αρνησεις και δυνατα ΟΧΙ. όχι σε κεινους που προδοσαν τη μεγαλη δημοκρατικη παραταξη

  • κωστας π.
    κωστας π. Τρίτη, 04 Μαρτίου 2014 11:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Πετράν λέει ο λαός μας ότι ο ψεύτης και ο κλέφτης το πρώτο χρόνο χαίρονται. εγώ θα πρόσθετα και ο προδότης.

  • dimitris
    dimitris Τρίτη, 04 Μαρτίου 2014 10:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Από μικρό παιδί και από Τσιγκούνη μαθαίνεις την αλήθεια!

  • αερης
    αερης Δευτέρα, 03 Μαρτίου 2014 22:52 Σύνδεσμος σχολίου

    άρχισαν τα όργανα Πετρο μου... και έπεται συνέχεια αδελφε!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...