Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τατούλης: «Δεδομένο το διαζύγιο με τους «4». Έπρεπε ήδη να έχουν παραιτηθεί»! (vd)

Τατούλης: «Δεδομένο το διαζύγιο με τους «4». Έπρεπε ήδη να έχουν παραιτηθεί»! (vd)
Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, την Παρασκευή το μεσημέρι, από την Τρίπολη, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τους διαφωνούντες της παράταξής του (Πουλάς, Πουλοκέφαλος, Δέδες, Αλευράς).
Μεταξύ άλλων, είπε:
«Σε μια πολιτική παράταξη η ανανέωση είναι ένα χρήσιμο μέγεθος, είναι ζωογόνος δύναμη. Ασφαλώς και είμαστε έτοιμοι. Ο σκληρός πυρήνας του ανεξάρτητου εγχειρήματος, είναι ο σκληρός πυρήνας του προηγούμενος εγχειρήματος.

Χθες συναντήθηκε το σύνολο της παράταξης για να διατυπώσουν απόψεις σχετικές με την καινούρια προεκλογική μάχη. Πριν λίγες μέρες έγινε συνάντηση της εκτελεστικής γραμματείας, εκεί όλοι αναγνώρισαν το σημαντικό έργο που έχει γίνει.

Επειδή το διαζύγιο είναι δεδομένο, ζήτησα να είναι ένα συμφωνημένο πολιτικό διαζύγιο. Ζήτησα την αυτονόητη παραίτηση τους την οποία αμέσως έκανα αποδεκτή. Δεν μπορείς να στέκεις με το ένα πόδι στον υφιστάμενο συνδυασμό και με το άλλο πόδι να θες να κανείς κάτι άλλο δικό σου.

Από την πρώτη στιγμή έπρεπε ήδη να έχουν παραιτηθεί. Οσονούπω θα ολοκληρωθεί αυτή διαδικασία έτσι ώστε το διαζύγιο να είναι οριστικό.

Κανένας δεν είναι αναντικατάστατος. Οι εκλογές είναι ευκαιρία για να υπάρξουν προτάσεις για το μέλλον της Πελοποννήσου, όχι τις στοχεύσεις του ενός και του αλλού.

Όλα έγιναν τελευταία, για ανατρέξτε σε παλιότερες δηλώσεις τους. Ο καθένας έχει τα δικά του υπαρξιακά προβλήματα και ανησυχίες.

Ο Πουλάς ήταν βασικός μου συνεργάτης, αναγνωρίζω τα υπαρξιακά του προβλήματα, είναι δική του υπόθεση, ανατρέξτε στις τοποθετήσεις του που έκανε στα περιφερειακά συμβούλια και θα κατανοήσετε που είναι η δυσαρμονία του».
 
Β.Π.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...