Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι παραλίες της Πελοποννήσου μέσα από το «Καλημέρα Αρκαδία» - Κουρούτα: Το «διαμάντι» της Ηλείας (vd)!

Οι παραλίες της Πελοποννήσου μέσα από το «Καλημέρα Αρκαδία» - Κουρούτα: Το «διαμάντι» της Ηλείας (vd)!
Μετά από δική σας απαίτηση, το www.kalimera-arkadia.gr, ξεκινά την παρουσίαση των παραλιών της Πελοποννήσου!
Μοναδικά όμορφες παραλίες που βρίσκονται κοντά μας, στην Αργολίδα, την Κορινθία, τη Λακωνία, τη Μεσσηνία και την Ηλεία...
Φυσικά, θα παρουσιάσουμε και τις καταγάλανες θάλασσες της Κυνουρίας που έχει πάντα περίοπτη θέση στο «Καλημέρα Αρκαδία»!

Σήμερα, ξεκινάμε με την παραλία της Κουρούτας η οποία βρίσκεται σε απόσταση μόλις 3 χιλιομέτρων από τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Νομού Ηλείας, την Αμαλιάδα.
Η παραλία Κουρούτας εκτός από την πεντακάθαρη θάλασσα η οποία κάθε χρόνο βραβεύεται με τη Μπλε Σημαία του ομώνυμου προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσφέρει στον επισκέπτη πλειάδα επιλογών για τη διαμονή και τη διασκέδασή του.
Τα αμέτρητα καφέ-μπαρ, κλαμπ, εστιατόρια, ψαροταβέρνες, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και κάμπινγκ τόσο στην παραλία Κουρούτας όσο και στο κοντινό αλιευτικό καταφύγιο Παλουκίου φροντίζουν να κάνουν την παραμονή σας στην περιοχή όσο το δυνατό πιο ξεκούραστη και απολαυστική.
Η Κουρούτα κατέχει περίοπτη θέση στις παραλίες της Δυτικής Πελοποννήσου. Το απέραντο γαλάζιο και η χρυσή άμμος, χάρη στο ήπιο κλίμα ζωντανεύουν τη διασκέδαση από τις αρχές Μαΐου μέχρι και τον Οκτώβριο κάθε χρόνο. Στην περιοχή της Κουρούτας έχουν κατασκευαστεί πανέμορφοι χώροι αναψυχής και δρόμοι με ποδηλατοδρόμους που τη συνδέουν με το Παλούκι.

Για να υπολογίσετε την απόσταση που πρέπει να διανύσετε μέχρι την παραλία της Κουρούτας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα apostaseis.gr και συμπληρώστε το μέρος από το οποίο θα ξεκινήσετε το ταξίδι σας και ως τελικό προορισμό προσθέστε την παραλία που σας ενδιαφέρει!
 
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...