Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα για τη σχεδίαση διαστημικών συστημάτων από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (vd)!

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα για τη σχεδίαση διαστημικών συστημάτων από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (vd)!

Λίγος κόσμος παρακολούθησε την ειδική ημερίδα που έγινε στην Τρίπολη, το απόγευμα της Τετάρτης, από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με θέμα τη συνέργεια και τη διασύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας και της κοινωνίας της Περιφέρειας για το σχεδιασμό στρατηγικών για την Ανάπτυξη.


Ο Πρύτανης του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος ο οποίος είπε ότι το Πανεπιστήμιο δημιουργεί ανάπτυξη και θέσεις εργασίας, ενώ προσελκύει νέους επισκέπτες.

Από την πλευρά του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Κώστας Μασσέλος ο οποίος αναφέρθηκε στη συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, αλλά και για τους τρόπους που το ΠΑΠΕΛ μπορεί να συνεισφέρουν ουσιαστικά στην κοινωνία και την περιφέρεια. Αναφέρθηκε στα πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών. Αποκάλυψε μάλιστα για το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που ασχολείται με τη σχεδίαση διαστημικών συστημάτων και η σχετική πρόταση βρίσκεται στο Υπουργείο Παιδείας.

Ο Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Γουλιάμος με καταγωγή από την Ασέα αναφέρθηκε στα τμήματα που λειτουργούν εκεί και για τις διακρίσεις που έχει αποσπάσει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...