Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κατεδαφίστηκε αυθαίρετο εστιατόριο στο λιμάνι του Ναυπλίου - Δείτε εικόνες!

Κατεδαφίστηκε αυθαίρετο εστιατόριο στο λιμάνι του Ναυπλίου - Δείτε εικόνες!
Ολοκληρώθηκε, σήμερα, ύστερα από πρωτοβουλία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, στη θέση Μπανιέρες, του λιμανιού του Ναυπλίου, η κατεδάφιση του αυθαιρέτου εστιατορίου, το οποίο είχε κατασκευάσει ο επιχειρηματίας, ενοικιαστής του χώρου από το Λιμενικό Ταμείο και στη συνέχεια είχε εγκαταλείψει, με αποτέλεσμα να αποτελεί εστία μόλυνσης.
Η κατεδάφιση των αυθαιρέτων κατασκευών στο κτίριο, που αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων του Ναυπλίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αν και είχε ενταχθεί σε εργολαβία της Δ/νσης Τεχνικού Ελέχγου της Α.Δ.Π.Δ.Ε.&Ι., με την συνδρομή της ΕΥΕΚΑ του ΥΠΕΚΑ, πραγματοποιήθηκε, τελικά, από τον ίδιο τον επιχειρηματία, υπό την επίβλεψη τεχνικών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

fddfdg

Σχολιάζοντας την κατεδάφιση της αυθαίρετης κατασκευής ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Γιώργος Διδασκάλου, ανέφερε: «Οι εποχές που ο καθ’ ένας μπορούσε να αυθαιρετεί, για ίδιο όφελος, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που προκαλεί στη φύση, στην ιστορική μας κληρονομιά, στην αισθητική μας, έχουν παρέλθει οριστικά. Θα είμαστε ιδιαίτερα αυστηροί στις περιπτώσεις που προσβάλλουν ιστορικούς χώρους και τοπία ιδιαίτερου φυσικού κάλους. Πρέπει, επιτέλους, να συνειδητοποιήσουμε ότι η ανάπτυξη οφείλει να γίνεται σε αρμονική ισορροπία με το περιβάλλον, προς όφελος όλων μας».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...