Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ορκίστηκαν οι δύο περιφερειακοί σύμβουλοι της Χρυσής Αυγής στην Πελοπόννησο

Ορκίστηκαν οι δύο περιφερειακοί σύμβουλοι της Χρυσής Αυγής στην Πελοπόννησο
Ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής» Δημήτρη Δολτσινιάδης, σε γραπτή του δήλωση, αναφέρει ότι : «Σήμερα είναι μια σπουδαία ημέρα για τον Ελληνικό Εθνικισμό όπου η Χρυσή Αυγή έχει δυο πλέον ορκισμένους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όπου έγινε η Τελετή Ορκωμοσίας.
Αγαπητοί Πελοποννήσιοι ο Συνδυασμός μας αναλαμβάνει από σήμερα Έργο για την Πρόοδο και Ανάπτυξη της Πελοποννήσου από το χαράκωμα της αντιπολιτεύσεως. Τούτες τις ώρες η σκέψη μας είναι στον έγκλειστο Αρχηγό μας και τους Συναγωνιστές μας που αδίκως στερούνται της Ελευθερίας τους.
Κατά την τελετή ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος τόνισε '' την ανάγκη Εθνικής Ενότητας για να βγούμε από την κρίση'' Εμείς προσθέτουμε ότι Εθνική Ενότητα θα επιτευχθεί μόνο όταν αρθεί η εις βάρος του Αρχηγού και των άλλων Συναγωνιστών μας η άδικη φυλάκιση και δίωξη. Η αποφυλάκιση θα αποσοβήσει έναν εθνικό διχασμό και θα βοηθήσει στο θέμα της Εθνικής Ενότητας.
Ο Συνδυασμός μας ξεκινά το έργο του με γνώμονα πάντα το κοινό συμφέρον της Πελοποννήσου οπού είναι γνωστά τα μεγάλα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...