Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Ούτε 30 δευτερόλεπτα δεν άντεξαν τον όρκο της Ανταρσία στα συμφέροντα του λαού»!

«Ούτε 30 δευτερόλεπτα δεν άντεξαν τον όρκο της Ανταρσία στα συμφέροντα του λαού»!
Ανακοίνωση της παράταξης "Ανταρσία στο Μωριά" αναφέρει: "Ούτε 30 δευτερόλεπτα δεν άντεξαν τον όρκο της «ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ» στα συμφέροντα του λαού και την πάλη για την ανατροπή της εφαρμοζόμενης πολιτικής αλλά και την πάλη για το ξερίζωμα του φασισμού και του ναζισμού.
Οι διάφοροι μεταφερόμενοι κλακαδόροι και χειροκροτητές που παραβρέθηκαν στην ορκωμοσία του περιφερειακού συμβουλίου έδειξαν τον πολιτισμό τους γιουχάροντας, αλλά και πολιτική ηγεσία της περιφέρειας προσπάθησε να τον διακόψει, ενώ αμέσως μετά έδωσε το στίγμα της που απευθύνονταν στους μεγαλοεπενδυτές και μεγαλοεργολάβους υποσχόμενη ευνοϊκότερο εργασιακό περιβάλλον (όλη η Πελοπόννησος μια Ειδική Οικονομική Ζώνη μήπως;;;). Φυσικά τέτοιου είδους αντιδράσεις δεν πρόκειται να μας πτοήσουν. Η θέση μας θα είναι πάντα δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων και όλης της κοινωνίας.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του επικεφαλής.

Δήλωση Πολιτικής Ορκωμοσίας του περιφερειακού συμβούλου Κάτσαρη Παναγιώτη

Ορκίζομαι στην τιμή και την υπόληψή μου ότι από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου, στην οποία εκλέχτηκα από τους πολίτες της Πελοποννήσου, ως εκπρόσωπος της περιφερειακής Κίνησης «ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ Συμπόρευση για την Ανατροπή» και με βάση τις δεσμεύσεις μας θα συνεχίσω να υπηρετώ και να στηρίζω τα συμφέροντα όλων των κατοίκων της, ανεξαρτήτως φυλής, φύλου και θρησκεύματος. Θα αντιταχθώ σε κάθε πολιτική άδικων φόρων, εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας σε ιδιωτικά συμφέροντα, στην καταστροφή του περιβάλλοντος, την υποβάθμιση παροχής των δημόσιων υπηρεσιών, (παιδείας, υγείας, πρόνοιας) και στις απολύσεις εργαζομένων. Θα προβάλλω τα προβλήματα των κατοίκων, θα υπερασπίζομαι τις διεκδικήσεις τους και θα συμμετέχω στους αγώνες τους. Θα αγωνιστώ για την ανατροπή της αντιλαϊκής επίθεσης κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ. Για να ξημερώσουν μέρες χωρίς την άδικη και καταπιεστική εξουσία του κεφαλαίου, των αγορών και των νόμων του ανταγωνισμού και του κέρδους. Για να ξεριζώσουμε από την κοινωνία μας το φασισμό το Ναζισμό και τα μισαλλόδοξα σχέδιά τους. Για μια νέα κοινωνία απαλλαγμένη από την καπιταλιστική βαρβαρότητα, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, στο δρόμο της κοινωνικής χειραφέτησης. Ξεκινώντας με μια πραγματική Ανταρσία από λαό του Μωριά, όπως επιτάσσει η Ιστορία του".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...