Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ν. Γιαννακόπουλος: «Δεν πήρα κανένα έργο με απευθείας ανάθεση από την Περιφέρεια. Θα δικαιωθώ στο ΣτΕ»! (vd)

Ν. Γιαννακόπουλος: «Δεν πήρα κανένα έργο με απευθείας ανάθεση από την Περιφέρεια. Θα δικαιωθώ στο ΣτΕ»! (vd)
Με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου της Τρίπολης, ακυρώθηκε η εκλογή του Νικόλα Γιαννακόπουλου στο περιφερειακό συμβούλιο. Τη θέση του θα πάρει ο πρώτος επιλαχών της παράταξης του Πέτρου Τατούλη, Θόδωρος Ντάνος.


Για το θέμα αυτό, ο Ν. Γιαννακόπουλος μίλησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου, «Επί της ουσίας».

Αρχικά, είπε ότι σέβεται τη δικαστική απόφαση και ευχαρίστησε τους 6350 που τον ψήφισαν και τον εξέλεξαν δεύτερο σε σταυρούς προτίμησης σε όλη την Αρκαδία. Ξεκαθάρισε ότι έχει λάβει την απόφαση να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας και εξέφρασε την πεποίθησή ότι θα δικαιωθεί και ότι μέχρι το Δεκέμβριο θα ορκιστεί περιφερειακός σύμβουλος.

Μίλησε για «μεγάλα συμφέροντα» και είπε ότι τα έργα που ανέλαβε από την περιφέρεια ήταν μέσα από διαγωνιστικές διαδικασίες και υπογράμμισε ότι δεν πήρε κανένα έργο με απευθείας ανάθεση.

Αναρωτήθηκε αν έπρεπε να κλείσει το επαγγελματικό του γραφείο και να είναι άνεργος, για να μπορεί να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές, αναρωτήθηκε αν ο ΣΥΡΙΖΑ ποινικοποιεί την εργασία και τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη να υπάρξει αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου για τα κωλύματα εκλογιμότητας.

Χαρακτήρισε αστεία και ψευδή τα δημοσιεύματα ότι πήγε το περασμένο Σάββατο στο Πνευματικό Κέντρο, αλλά έφυγε πριν να ορκιστεί …
Τέλος, είπε ότι «εγώ ούτε στη λίστα Λαγκάρντ είμαι, ούτε ευνοημένος, ούτε σε θέσεις εξουσίας έχω υπάρξει, ούτε πιστεύω ότι όλη η γη κινείται γύρω από μένα, ούτε θέλω να αλλάξω επάγγελμα κάνοντας τον ψευτοεισαγγελέα του τόπου μου». 

3 σχόλια

  • Παύλος
    Παύλος Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2014 15:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικολάκη όσο και να χτυπιέσαι φραπές δε γίνεσαι.
    και του 6350 ψήφους ο Μεγάλος Πετρος σου τις έδωσε.
    Εσένα ούτε η μάνα σου δε σε ξέρει.
    Είσαι μικρός και θα μάθει τι εστι Τατουλιστάν.
    Από τη μία σε χαιδεύει και από την άλλη σου τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια.
    Περίμενε έχεις να δεις πολλά ακόμα.

  • ΝΙΚΗ
    ΝΙΚΗ Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2014 14:01 Σύνδεσμος σχολίου

    στο τέλος θα γυρίσουν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι
    αντί να απολογηθεί ο κ. Γιαννακοπουλος και η παράταξή του για τις ανομιες τους-διότι παραβίασαν κατάφορα την κείμενη νομοθεσία , αντί να "το μαζέψει ήσυχα-ήσυχα" προσπαθεί με άσχετα επιχειρήματα να μας πει τι? οτι το Διοικητικο δικαστηριο τον αδικησε?οτι δεν δεχεται την εγκύκλιο του ΥΠΕΣ? ΕΛΕΟΣ!!

  • Μιχάλης
    Μιχάλης Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2014 12:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Η εγκύκλιος του ΥΠ.ΕΣ. αναφέρει το εξής:

    3. Δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες ή περιφερειακοί σύμβουλοι:
    α. Όποιοι συνδέονται με την περιφέρεια ή τα νομικά της πρόσωπα, με συμβάσεις προμήθειας, εκτέλεσης περιφερειακού έργου, παροχής υπηρεσιών, παραχώρησης δικαιώματος εκμετάλλευσης περιφερειακού έργου ή περιφερειακής υπηρεσίας με αντικείμενο αξίας πάνω από πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ ετησίως.

    Άρα λοιπόν:
    1) Με μια βόλτα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ της ΠΠΕΛ μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι τα 5.000 ευρώ έχουν ξεπεραστεί κατά πολύ
    2) Ο Νικόλας σήμερα είπε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο ότι όλα ήταν από δημοπρασίες και όχι από απ' ευθείας ανάθεση (παντελώς άσχετο)
    3) Η Περιφέρεια θέλει να καλύψει τον υποψήφιό της αλλά δεν δεν παίρνει και ξεκάθαρη θέση, δεν αναφέρει κάτι για την ισχύουσα νομοθεσία ας πούμε

    Ας μας πει κάποιος, μήπως δεν έχουμε καταλάβει κάτι από το νομοθετικό πλαίσιο και την εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ. ή μήπως όντως ο Νικόλας κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...