Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Τελικά, ο κ. Τατούλης, ας απαντήσει, για ποιόν ακριβώς λόγο ορκίστηκε;»

«Τελικά, ο κ. Τατούλης, ας απαντήσει, για ποιόν ακριβώς λόγο ορκίστηκε;»
Κατά την ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου την 30η Αυγούστου 2014, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ορκίστηκε στο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, ενώπιον πλήθους κόσμου, ΜΜΕ και πολυπληθούς ιερατείου προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδοςκ.κ. Ιερωνύμου, να τηρεί πιστά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και τους Νόμους του Κράτους.
Αν και προεκλογικά είχε προβεί σε παραβίαση της κειμένης νομοθεσίας, θέτοντας υποψήφιο σύμβουλό του στην Αρκαδία, άτομο που τελικά εξέπεσε της εκλογής του από το Διοικητικό Εφετείο, λόγω του ασυμβιβάστου της υποψηφιότητάς του, ο περιφερειάρχης εξακολουθεί να εμπαίζει τους Νόμους και τον λαό της Πελοποννήσου.
Με δελτίο τύπου που ο ίδιος απέστειλε προς τα ΜΜΕ αλλά και με δηλώσεις του εκπεσόντος συμβούλου του, προσβάλλουν κατάφορα την κειμένη Νομοθεσία (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 3258/2010 άρθρο 117 παρ.3α), αλλά και αυτόν τον θεσμό της Δικαιοσύνης που ήδη έχει ανακοινώσει την ετυμηγορία της, αφού δηλώνουν με περισσό θράσος πως : ''θεωρούν άνευ ουσίας τον Νόμο του Καλλικράτη '', δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην ''θέληση των εκλογέων από τη Νομοθεσία '' και θα ''βγάλουν το Νόμο αντισυνταγματικό''.
Καλούμε τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη, να τοποθετηθεί άμεσα ενώπιον του λαού της Πελοποννήσου, ο οποίος τον ψήφισε, για το μείζον θέμα που εγείρουν οι γραπτές δηλώσεις του : ΑΝ δηλαδή, όντως σέβεται τον ΟΡΚΟ που έδωσε στο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ενώπιον όλων και ΑΝ σέβεται τους Νόμους που ορκίστηκε πως θα τηρεί.
Διότι οι ενέργειές του, τόσο πριν όσο και αμέσως μετά τις εκλογές, διατρανώνουν το αντίθετο.
Τελικά ο κ. Τατούλης ας απαντήσει, για ποιόν ακριβώς λόγο ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ;
Γιάννης Μανώλης
Για τον συνδυασμό Πελοποννησιακή Ένωση

1 σχόλιο

  • Anonymous
    Anonymous Σάββατο, 06 Σεπτεμβρίου 2014 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Μανώλη κάτσε φρόνιμα και πιες την πορτοκαλάδα σου μην πάθεις και κανα εγκεφαλικό. Πήρες λιγότερους ψήφους απ ότι ο εκπεσών σύμβουλος. Αυτό θα έπρεπε να σου λέει κάτι...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...