Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Πελοπόννησος Πρώτα»: Κατηγορεί την παράταξη Τατούλη για εκφυλιστικές πρακτικές στο περιφερειακό συμβούλιο

«Πελοπόννησος Πρώτα»: Κατηγορεί την παράταξη Τατούλη για εκφυλιστικές πρακτικές στο περιφερειακό συμβούλιο
Η «Πελοπόννησος Πρώτα», η παράταξη με επικεφαλής τον Οδυσσέα Βουδούρη, ανακοίνωσε ότι «και από τις θέσεις ευθύνης που ανέλαβε στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο και στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, θα συνεχίσει τον αγώνα για πλήρη διαφάνεια και εκδημοκρατισμό της λειτουργίας των περιφερειακών οργάνων, με μοναδικό στόχο το συμφέρον των κατοίκων της Πελοποννήσου.
Ο ρόλος και οι ευθύνες όλων μας για αναστροφή της πορείας προς την οικονομική άβυσσο, στην οποία μας οδηγούν οι νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές που με ιδιαίτερη έμφαση εφαρμόζονται στην Πελοπόννησο, είναι μεγάλες. Σε αυτές τις ευθύνες είμαστε αποφασισμένοι να ανταποκριθούμε.
Με σχέση εμπιστοσύνης και ανοιχτής συνεργασίας με τις άλλες δημοκρατικές παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για το συμφέρον της Πελοποννήσου. 
Παρά τις διαθέσεις και τις εκφυλιστικές πρακτικές που από την πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου επέδειξε η πλειοψηφούσα παράταξη, η αντιπολίτευση συλλογικά θα επιμείνει στην εφαρμογή των αρχών της διαφανούς, δημοκρατικής και θεσμικά σοβαρής λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...