Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έκλεισαν δρόμο στην Καλαμάτα, το έριξαν στο χορό και κατέληξαν στο Τμήμα (εικόνες - βίντεο)!

Έκλεισαν δρόμο στην Καλαμάτα, το έριξαν στο χορό και κατέληξαν στο Τμήμα (εικόνες -  βίντεο)!
Αναστατώθηκε η κεντρική πλατεία της Καλαμάτας λίγα λεπτά πριν τις 8 το βράδυ όταν ένα ζευγάρι Ελλήνων οι οποίοι βρίσκονταν σε αυτοκίνητο ΙΧ με ελβετικές πινακίδες, και ελληνικές σημαίες στα παράθυρα, σταμάτησαν στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας στην οδό Αριστομένους, στα φανάρια της συμβολής της με την Βασ. Γεωργίου.
Έβαλαν μουσική στη διαπασών και με μπύρες στα χέρια το έριξαν στο χορό επάνω στον ουρανό του αυτοκινήτου τους.
Όπως ήταν φυσικό πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε ενώ σημειώθηκε και μποτιλιάρισμα λόγω του ότι είχαν κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας και ότι ήταν ώρα αιχμής.
Μετά από περίπου μισή ώρα, στο σημείο έφτασαν άνδρες της τροχαίας που άρχισαν να πραγματοποιούν έλεγχο στα χαρτιά των δυο που χόρευαν καθώς και στο αυτοκίνητο τους.
Τότε ένας άνδρας που παρακολουθούσε το συμβάν ξεκίνησε να επιτίθεται στους αστυνομικούς με άσχημους χαρακτηρισμούς με αποτέλεσμα τη σύλληψη του.
Στη συνέχεια στο σημείο έφτασαν και 6 άνδρες της ομάδα ΔΙ.ΑΣ οι οποίοι πήραν μαζί τους, το αυτοκίνητο που παρεμπόδιζε την κυκλοφορία και μαζί τους δυο “κεφάτους ταραξίες” και όλοι μαζί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό τμήμα Καλαμάτας όπου αναμένεται να συνεχιστεί αυτή η πρωτόγνωρη σκηνή για την πόλη.
Φωτορεπορτάζ: 



















http://tharrosnews.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...