Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Και άλλες θηλιές στην «φάκα» της Θηροφυλακής!

Και άλλες θηλιές στην «φάκα» της Θηροφυλακής!
Ακόμα μία περίπτωση με θηλιές για την σύλληψη αγριόχοιρου εντοπίστηκε από τους Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου και συγκεκριμένα από τους Θηροφύλακες Θεοδωρακόπουλο Χρήστο, Καρπούζο Ιωάννη και Κοντογεώργη Σωτήριο.
Το συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή του Δ.Δ. Στενό Παγκρατίου Κλειτορίας Νομού Αχαΐας, όπου οι Θηροφύλακες έπειτα από καταγγελίες εντόπισαν στην θέση Βρωμόβρυση δεκατέσσερις (14) αυτοσχέδιες θηλιές στις οποίες βρέθηκε πιασμένη από τον λαιμό μια κατσίκα. Ύστερα από πολύωρη παραμονή των Θηροφυλάκων στον χώρο εμφανίστηκε ο λαθροθήρας φέροντας μαζί του και το όπλο του. Ο λαθροθήρας άφησε στην άκρη το όπλο του και με γρήγορες κινήσεις φοβούμενος προφανώς και γνωρίζοντας την παράνομη πράξη του απελευθέρωσε την κατσίκα η οποία δυστυχώς ήταν ψόφια πετώντας την στο παρακείμενο ρέμα.
Οι Θηροφύλακες έσπευσαν άμεσα και συνέλαβαν επ’αυτοφώρω τον λαθροθήρα, κατάσχεσαν όλα τα παράνομα μέσα και προχώρησαν στις προβλεπόμενες ενέργειες ασκώντας μήνυση εναντίον του δράστη.  
Οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου με τα κατασχεμένα μέσα. Από αριστερά Κοντογεώργης Σωτήριος, Καρπούζος Ιωάννης και Θεοδωρακόπουλος Χρήστος.

 

 

Οι θηλιές που εντοπίστηκαν από τους Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου και το άτυχο θύμα της αποτρόπαιης πράξης του λαθροθήρα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...