Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παραλίγο να χάσει την ζωή του φαντάρος στο στρατόπεδο Ναυπλίου από κεραυνό!

Παραλίγο να χάσει την ζωή του φαντάρος στο στρατόπεδο Ναυπλίου από κεραυνό!
 Ένα απίστευτο όσο και πρωτοφανές περιστατικό συνέβη χθες, την ώρα της μεγάλης καταιγίδας που έπληξε την περιοχή του Ναυπλίου, στην πύλη του στρατοπέδου του ΚΕΜΧ Ναυπλίου,
όπως αναφέρει η ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr και προσθέτει: "Το μεσημέρι και κατά την διάρκεια της σφοδρής καταιγίδας, ένας από τους δεκάδες κεραυνούς που έπληξαν την περιοχή, έπεσε στο κυπαρίσσι που βρίσκετε στην κεντρική πύλη εισόδου του στρατοπέδου στην οδό Ασκληπιού.
Ο εκκωφαντικός θόρυβος και η τεράστια λάμψη του κεραυνού εκτίναξε τον σκοπό που βρίσκονταν βάρδια στο σημείο αρκετά μακριά, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί από τον κεραυνό που έπεσε ακριβώς δίπλα του. Άμεσα όλο το προσωπικό του στρατόπεδου που σείστηκε από τον κεραυνό κινητοποιήθηκε για να δουν τι συνέβη καθώς η έκρηξη ήταν μεγάλη και προς στιγμήν το αίμα όλων πάγωσε.
Ο θεός φύλαξε τον στρατεύσιμο που εκείνη την ώρα είχε βάρδια στο σημείο. Δε αν αναλογιστεί  κανείς πως στην πύλη θα μπορούσαν να βρίσκονται εξοδούχοι και τα πραγματα να ηταν πολύ χειρότερα, μάλλον θα πρέπει να μιλάμε για θαύμα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...