Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η παράταξη Τατούλη «καρφώνει» την αντιπολίτευση που αποχώρησε από τη συνεδρίαση...

Η παράταξη Τατούλη «καρφώνει» την αντιπολίτευση που αποχώρησε από τη συνεδρίαση...

Δριμεία κριτική άσκησαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, πλην της παράταξης «Πελοπόννησος Οικολογική» και της επικεφαλής της κας Δήμητρας Λυμπεροπούλου, που αποχώρησαν από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, χαρακτηρίζοντας τη στάση τους «προσπάθεια υποβάθμισης του ανώτατου συλλογικού πολιτικού οργάνου της Πελοποννήσου».


Με ιδιαίτερα έντονο τρόπο τα μέλη της πλειοψηφίας καυτηρίασαν τη συμπεριφορά εκείνων των μελών της αντιπολίτευσης που αποχώρησαν πριν τη λήξη της συνεδρίασης και ενώ έπρεπε να συζητηθούν σοβαρά θέματα που απασχολούν άμεσα τους Πελοποννήσιους πολίτες.

Αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ψελλίσουν στείρες αντιπολιτευτικές κορώνες και παράλληλα να προτείνουν την αναβολή όλων σχεδόν των θεμάτων, χωρίς ωστόσο να έχουν να αντιπροτείνουν απολύτως τίποτα.

Η χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου αποκάλυψε το πώς αντιλαμβάνονται το ρόλο τους σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη πενταετία για τον τόπο μας, υιοθετώντας έναν άκρατο λαϊκισμό και μια πάσχουσα συνδικαλιστική τακτική προηγουμένων δεκαετιών.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι στην αποχώρηση των μελών της αντιπολίτευσης συμμετείχαν και οι εκπρόσωποί τους στο Προεδρείο, εγκαταλείποντας τον θεσμικό τους ρόλο στη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου.

(Δελτίο Τύπου)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...