Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εμπορικό πάρκο 15.000 τ.μ. ετοιμάζεται στην περιοχή της Κορίνθου!

Εμπορικό πάρκο 15.000 τ.μ. ετοιμάζεται στην περιοχή της Κορίνθου!
H Viohalco ανακοίνωσε τη δημιουργία εμπορικού πάρκου, έκτασης 15.000 τ.μ. στην περιοχή της Κορίνθου, που αναμένεται να λειτουργήσει την άνοιξη του 2015 με την επωνυμία Mare West.
Αξιοποιώντας την εμπειρία που διαθέτει στον τομέα της ανάπτυξης και αξιοποίησης ακινήτων μέσω της θυγατρικής της εταιρίας Noval, ιδιόκτητη έκταση συνολικού εμβαδού 72.000 τ.μ., επί της παλαιάς εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου, θα στεγάσει ένα καινοτόμο εμπορικό πάρκο, που θα εξυπηρετεί την αγορά της Βορειοανατολικής Πελοποννήσου.

Μετά την επιτυχία του εμπορικού κέντρου River West στα Δυτικά προάστια της Αθήνας, η Viohalco αναγνώρισε την ανάγκη για ένα χώρο αγορών και αναψυχής υψηλών προδιαγραφών, επενδύοντας σε μια περιοχή με εξαιρετική δυναμική ανάπτυξης, ενδιαφέροντα δημογραφικά χαρακτηριστικά και υψηλό διαθέσιμο εισόδημα, σε σχέση με άλλες περιοχές της Ελλάδας. Με την εύκολη πρόσβαση που προσφέρει σε ευρύ καταναλωτικό κοινό από την Κόρινθο, το Κιάτο, το Λουτράκι και το Άργος, καθώς και την ιδανική του προβολή στη θάλασσα και σε κεντρικό οδικό άξονα, το εμπορικό πάρκο Mare West απευθύνεται σε μια υπερ-τοπική αγορά και αναμένεται να φιλοξενήσει τις καλύτερες στο είδος τους αλυσίδες λιανικής, σε συνδυασμό με αναβαθμισμένους χώρους εστίασης και αναψυχής.

Η ανάπτυξη του εμπορικού πάρκου γίνεται με σύγχρονες προδιαγραφές, σεβασμό προς το περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες, ενώ στόχος είναι η προσέλκυση των κορυφαίων μισθωτών της αγοράς. Ήδη βαίνουν προς ολοκλήρωση οι συμφωνίες μισθώσεων για το 75% του Mare West, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, κάνει το πρώτο της βήμα εκτός Αττικής μισθώνοντας κατάστημα 5.000 τ.μ.

Σχετικά με την Viohalco SA

Η Viohalco SA, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Euronext των Bρυξελλών καθώς και στο Χρηματιστήριο Αθηνών, είναι η μητρική εταιρία του ομίλου Viohalco και κατέχει συμμετοχές σε περίπου 90 εταιρίες, επτά από τις οποίες, είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Με παραγωγικές μονάδες στην Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ρωσία, FYROM και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι θυγατρικές του ομίλου ειδικεύονται στην παραγωγή προϊόντων χάλυβα και χαλυβδοσωλήνων, χαλκού και καλωδίων καθώς και προϊόντων αλουμινίου, με κύκλο εργασιών, που το 2013 ανήλθε σε 2,9 δισ. ευρώ και συνολική απασχόληση 8.000 περίπου εργαζομένων.

Επιπλέον, ο όμιλος κατέχει σημαντική ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα και έχει αξιοποιήσει ορισμένα από τα ακίνητα αυτά, υπό τη μορφή έργων ανάπτυξης ακίνητης περιουσίας. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα www.viohalco.com.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...