Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Τα δίκτυα της Τάκας από τα πρώτα έργα που θα ενταχθούν στο νέο ΕΣΠΑ»

«Τα δίκτυα της Τάκας από τα πρώτα έργα που θα ενταχθούν στο νέο ΕΣΠΑ»
Το έργο των αρδευτικών δικτύων του ταμιευτήρα της Τάκας, προϋπολογισμού 24 εκατομμυρίων ευρώ, θα είναι από τα πρώτα έργα που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη νέα προγραμματική περίοδο 2014 – 2020, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στους παραγωγούς της περιοχής, με τους οποίους συναντήθηκε στην περιοχή του ταμιευτήρα, μαζί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου κ. Δημήτριο Μήλιο, την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου συμφώνησε επίσης με τον Διευθυντή Υδάτων και τους παραγωγούς για την αξιοποίηση των υφισταμένων δανειοθαλάμων, δίπλα στον ταμιευτήρα, και τη μετατροπή τους σε λιμνοδεξαμενές, για να μειωθεί το αρδευτικό κόστος των παραγωγών, «ώστε να στηρίξουμε μια από τις πιο ζωντανές παραγωγικές περιοχές της Περιφέρειάς μας» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.
Ο κ. Τατούλης επέστησε επίσης την προσοχή για τη σύσταση του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων από το Δήμο, ώστε να υπάρξει συνέχεια στη λειτουργία, συντήρηση και φύλαξη του έργου του ταμιευτήρα μετά την ολοκλήρωσή του από τον ανάδοχο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...