Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με τον Πρόεδρο του «Χαμόγελου» συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Με τον Πρόεδρο του «Χαμόγελου» συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας
Οι τρόποι περαιτέρω δραστηριοποίησης στην Αρκαδία του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου- Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας αποτέλεσε το αντικείμενο της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα και του Προέδρου του Οργανισμού Κώστα Γιαννόπουλου.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, αργά το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Ιανουαρίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας και σε αυτή συμμετείχε και ο υπεύθυνος του οργανισμού για την Αρκαδία-Αργολίδα-Λακωνία Παναγιώτης Νικολακόπουλος.

Ο κ. Γιαννόπουλος εξέφρασε στον Αντιπεριφερειάρχη την επιθυμία να βρεθεί χώρος εντός της Τρίπολης, για να μπορεί να εξυπηρετείται καλύτερα ο Οργανισμός, ενώ γενικά συζητήθηκαν τρόποι ενίσχυσης του «Χαμόγελου» για να βοηθηθούν περισσότερα παιδιά στην περιοχή μας, αφού η κρίση έχει δημιουργήσει μεγαλύτερες ανάγκες.

Ο κ. Γιαννακούρας ενημερώθηκε για την δραστηριότητα του Οργανισμού στην Αρκαδία, από την μέρα που ξεκίνησε τη δράση του, τον Ιανουάριο του 2009, και τόνισε πως το έργο που επιτελούν οι εθελοντές του Χαμόγελου είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού σχετίζεται με μία από τις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, που είναι τα παιδιά, καλύπτοντας όχι μόνο τις υλικές ανάγκες τους αλλά στηρίζοντάς τα κοινωνικά και ψυχολογικά και μάλιστα σε 24ωρη βάση.

Σημαντικό, σημείωσε ο κ. Γιαννακούρας, είναι και το γεγονός πως η δράση του «Χαμόγελου» είναι συλλογική, αφού υπάρχει συνεργασία με τις υπηρεσίες του Κράτους και τους θεσμούς με γνώμονα πάντα το καλό των παιδιών.

Δήλωσε τέλος, αφού συνεχάρη τον κ. Γιαννόπουλο αλλά και τους υπεύθυνους για τη λειτουργία του «Χαμόγελου» στην Αρκαδία πως θα είναι στο πλευρό τους σε ό,τι χρειαστούν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...