Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέο σεμινάριο για λογιστές (και) της Αρκαδίας στην Καλαμάτα

Νέο σεμινάριο για λογιστές (και) της Αρκαδίας στην Καλαμάτα
Την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ από την Κεντρική Υπηρεσία ΓΕΜΗ της ΚΕΕΕ για τους λογιστές της Πελοποννήσου.


Το σεμινάριο θα αφορά τεχνικά, διαδικαστικά και νομικά θέματα που προκύπτουν από την «Διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων, δικαιολογητικών και συνοδευτικών εγγράφων από υπόχρεα πρόσωπα του ΓΕΜΗ και διαχείρισης αυτών» μετά την ψήφιση του Ν. 4316/2014, την έκδοση των ΚΥΑ και ΥΑ, ενόψει της εφαρμογής της ΚΥΑ αρ.πρωτ. Κ-2 4946/15-10-2014.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (πλατεία 23ης Μαρτίου), την Παρασκευή 6 Μαρτίου και ώρα 19.00 έως 21.00.

Παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενοι λογιστές Αρκαδίας επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Αρκαδίας για να δηλώσουν συμμετοχή στο Σεμινάριο μέχρι την Τετάρτη 4 Μαρτίου και ώρα 14.00 στο τηλ. 2710227141 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Υπεύθυνη κα Ευγενία Τζανετοπούλου).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...