Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ταχυδρομικοί υπάλληλοι συγκέντρωσαν τρόφιμα για την «Κιβωτό του Κόσμου» (vd)

Ταχυδρομικοί υπάλληλοι συγκέντρωσαν τρόφιμα για την «Κιβωτό του Κόσμου» (vd)
Την Δευτέρα, 23 Μαρτιου, τα μέλη του Ψυχαγωγικού Ομίλου Υπαλλήλων ΕΛ.ΤΑ. Πελοποννήσου, παρέδωσαν στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ τρόφιμα 700 κιλών περίπου, με δύο υπηρεσιακά αυτοκίνητα, τα οποία χορήγησε ο Περιφερειακός  Διευθυντής ΕΛΤΑ Χ. Βέργης, τον οποίο o Όμιλος ευχαριστεί.


Ο Πρόεδρος Ψυχαγωγικού Ομίλου Υπαλλήλων ΕΛ.ΤΑ Πελοποννήσου, Χρήστος Ζορμπάς, αναφέρει: «Η ανθρώπινη ευαισθησία πρέπει να είναι δεδομένη για όλους μας. Το ακατανόητο είναι η αδιαφορία. Οι ταχυδρομικοί έχουν το θάρρος να υλοποιήσουν τις ευαισθησίες τους.

Θερμά συγχαρητήρια στον πατέρα Αντώνιο για το τεράστιο, πραγματικά, έργο του.

   Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους και φίλους του ομίλου μας, που στους δύσκολους καιρούς, η σκέψη τους, εκτός των άλλων προβλημάτων που τους απασχολούν, είναι και στα προβλήματα των συνανθρώπων τους.

   Να σταθούμε στην βοήθεια των συναδέλφων Γ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ, από το Άργος, τον πρόεδρο των εργαζομένων του νομού Αργολίδας ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ, τον συνάδελφο και μέλος του ΟΜΙΛΟΥ ΛΑΧΣΡΑΚΟ ΗΛΙΑ από την Σπάρτη.

   Δεν μπορούμε να σκεφτούμε την κατάσταση αυτών των όμορφων παιδιών, αν δεν υπήρχε η ΚΙΒΩΤΟΣ. Ελπίζουμε στην ανταπόκριση, στο μέλλον, όλων μας.
   ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΈΝΟΥΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...