Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η αντίδραση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον ... εσωτερικό δανεισμό της Κυβέρνησης!

Η αντίδραση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον ... εσωτερικό δανεισμό της Κυβέρνησης!
Η Περιφερειακή Αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχοντας πλήρη γνώση των προβλημάτων της χώρας μας δεν είναι αντίθετη σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία λαμβάνεται από την Ελληνική Κυβέρνηση και στοχεύει στο να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης και την επίτευξη λύσης.


Ο εσωτερικός δανεισμός που επιχειρεί η Κυβέρνηση θεωρούμε ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση, αρκεί ωστόσο να μην υποκρύπτει καταστροφικές λογικές για την Ελληνική Οικονομία, όπως λογικές κατασχέσεων και ρήξεων, που θα θέσουν σε κίνδυνο τη παρούσα νομισματική θέση της χώρας.

Σε μια τόσο οριακή στιγμή για την πατρίδα μας, με τη συνεχιζόμενη ασφυξία της ελληνικής οικονομίας και την έλλειψη ρευστότητας, οι "θορυβώδεις" αντιδράσεις ορισμένων θεσμικών εκπροσώπων που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι οποίες προέκυψαν μετά την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά τα ταμειακά διαθέσιμα, για πολλοστή φορά αποδεικνύουν ότι κάποιοι, σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα, χρησιμοποιούν ένα τόσο σοβαρό εθνικό ζήτημα για να εξυπηρετήσουν προσωπικά μικροπολιτικά τους συμφέροντα.

Η Κυβέρνηση δεν έχει πλέον καμμία ανοχή ή δικαιολογία αποτυχίας που θα οδηγήσει τη χώρα μας σε αδιέξοδα. Για οποιαδήποτε αποτυχία της, θα λογοδοτήσει στους Έλληνες πολίτες και στη συλλογική συνείδηση του Έθνους.

2 σχόλια

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 12:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΜΟΝΗ ΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο κ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝΝΟΩ.

  • Χατζηπαναγής
    Χατζηπαναγής Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 09:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Από ντρίπλες καλά πάμε ! Ούτε ο Μέσσι να ήσουνα ! Τέτοιες επιθέσεις φιλίας! Και ο Σαμαράς τι λέει για αυτό Πετράν ;;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...