Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο «Μορέας» για τα δωρεάν διόδια το Σαββατοκύριακο

Ο «Μορέας» για τα δωρεάν διόδια το Σαββατοκύριακο
Κατόπιν σχετικής οδηγίας η οποία εδόθη από το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού για δωρεάν διέλευση Ι.Χ. και δικύκλων, από Σάββατο 5/7 και ώρα 0:00 (μεσάνυχτα Παρασκευής προς Σάββατο) έως και Κυριακή 6/7 ώρα 24:00 (μεσάνυχτα Κυριακής προς Δευτέρα), η ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. ανακοινώνει ότι η διέλευση των οχημάτων των αντίστοιχων κατηγοριών (1 και 2) από τους σταθμούς διοδίων του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας θα γίνεται χωρίς χρέωση.
Η διέλευση θα γίνεται κατόπιν ανοίγματος της μπάρας διοδίων από το προσωπικό του εκάστοτε σταθμού. Αντίστοιχα, οι κάτοχοι πομποδεκτών που διέρχονται από τις ηλεκτρονικές λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου, θα πρέπει να μειώνουν σημαντικά την ταχύτητά τους προκειμένου να λειτουργεί ομαλά το αυτόματο άνοιγμα της μπάρας.
Διευκρινίζεται ότι για τα οχήματα των κατηγοριών 3 και 4, τα οποία και δεν εμπίπτουν στην ανωτέρω ρύθμιση, η καταβολή διοδίων θα γίνεται κανονικά και με τους συνήθεις τρόπους (ηλεκτρονικά - χειροκίνητα).
Για την ασφαλή και ομαλή ροή της κυκλοφορίας κατά το διάστημα αυτό, παρακαλούμε τους οδηγούς να προσαρμόζουν την ταχύτητά τους κατά την προσέγγιση και τη διέλευση από τους σταθμούς διοδίων, καθώς και να τηρούν τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ. και τις οδηγίες της Τροχαίας και του προσωπικού μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...