Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η ... φαρμακερή απάντηση Τατούλη για την επίσκεψη Τσιρώνη! (vd)

Η ... φαρμακερή απάντηση Τατούλη για την επίσκεψη Τσιρώνη! (vd)
Τη Μεσσηνία επισκέφθηκε χθες ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης, ο οποίος είπε ότι υπάρχει αναγκαιότητα για «κεντρικό σχεδιασμό» στη διαχείριση των απορριμμάτων.


Ο Υπουργός είπε ότι έγινε αναδιαπραγμάτευση με την ΤΕΡΝΑ και η Κυβέρνηση πέτυχε σημαντικές βελτιώσεις, όπως ότι η εγγυημένη ποσότητα που από το 58% έπεσε στο 37%, που σημαίνει τεράστια οικονομία για τους δημότες.

«Η τροποποίηση του περιφερειακού σχολείου, που είναι ευθύνη των δήμων, θα δούμε ποια θα είναι η λύση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Την ίδια μέρα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, επισκέφτηκε την Καλαμάτα, όπου συνάντησε τον Δήμαρχο, Παναγιώτη Νίκα και στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και Αντιπεριφερειάρχες πήγε στη χωματερή, σ τη Μαραθόλακκα.

Ο Πέτρος Τατούλης είπε: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κάνει την περιφέρεια Πελοποννήσου μία απέραντη αποθήκη σκουπιδιών. Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες. Ο κ. Υπουργός ήρθε, είδε αυτό το χώρο και έφυγε τρέχοντας. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος, πρέπει να πάρουν αποφάσεις στην Κυβέρνηση. Οι εντός εισαγωγικών οικολόγοι δεν βρίσκονται καν στην περιοχή για να καταλάβουν ότι με την πρακτική τους ενισχύσουν τέτοιες καταστάσεις.

Το πρόγραμμα της αποκατάστασης ων ΧΑΔΑ πηγαίνει με επιτυχία.»
Σε ερώτηση, για την επίσκεψη του κ. Τσιρώνης, ο Περιφερειάρχης είπε ότι «τον αφήνει παντελώς αδιάφορο»!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...