Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το καλοκαίρι έτοιμος ο περιφερειακός της Καλαμάτας! (vd)

Το καλοκαίρι έτοιμος ο περιφερειακός της Καλαμάτας! (vd)
Μέσα στον Ιούλιο αναμένεται να παραδοθεί ο αυτοκινητόδρομος στον κόμβο Καρέλια και στη σύνδεσή του με την οδό Αθηνών, στη διασταύρωση με το δρόμο προς Ακοβίτικα και Νέα Είσοδο Καλαμάτας.

Πρόκειται για το πρώτο τμήμα του περιφερειακού αυτοκινητόδρομου και ουσιαστικά για τον πρώτο κόμβο εισόδου κι εξόδου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Με την παράδοσή του θα ανακουφιστεί η κυκλοφορία στο Ασπρόχωμα, στον παλιό εθνικό δρόμο και η Καλαμάτα μέσα στο καλοκαίρι θα έχει δύο κόμβους εισόδου - εξόδου, γεγονός που θα διευκολύνει σημαντικά τους χιλιάδες επισκέπτες του Αυγούστου.

Ο περιφερειακός υλοποιείται με εντατικούς ρυθμούς και ο προγραμματισμός για τη συνέχεια προβλέπει παράδοση κόμβο - κόμβο, δηλαδή, παράδοση του επόμενου κόμβου στα Λέικα και ακολούθως στο Νέδοντα (Αρτέμιδος).

Την ερχόμενη Δευτέρα ο "Μορέας" ξεκινάει την ασφαλτόστρωση στο τμήμα από πριν το ΤΕΙ έως και τον κόμβο Καρέλια. Στο δρόμο σύνδεσης με την Αθηνών γίνονται εργασίες ομβρίων.

ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, μέσα στον Ιούνιο πρόκειται να παραδοθεί η συνδετήρια οδός Μεγαλόπολης με τον αυτοκινητόδρομο.

Γ.Σ.
https://www.eleftheriaonline.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...