Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θέλεις να πας σε κατασκήνωση Hessen της Γερμανίας; Δήλωσε συμμετοχή!

Θέλεις να πας σε κατασκήνωση Hessen της Γερμανίας; Δήλωσε συμμετοχή!
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της εξωστρέφειάς της, έχει αναπτύξει συνεργασίες με σημαντικές Ευρωπαϊκές Περιφέρειες με στόχο να αναπτύξει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, να αξιοποιήσει τη διεθνή εμπειρία και να δημιουργήσει ένα δίκτυο οικονομικών, κοινωνικών και πολιτιστικών συνεργασιών.


Ειδικότερα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει αναπτύξει διμερείς σχέσεις με το κρατίδιο του Hessen της Γερμανίας με σκοπό τη συνεργασία σε τομείς όπως του θεματικού και μαθητικού τουρισμού και του αθλητισμού.

Το κρατίδιο του Έσσεν διοργανώνει στο Ederseeαπό 24 Ιουλίου μέχρι 3 Αυγούστου 2016, Eurocamp με τη συμμετοχή νέων από τις περιοχές Yaroslawlκαι St. Petersburg (Ρωσία), Wielkopolska (Πολωνία), Frydek – Mistek (Τσεχία), Verona και Naples (Ιταλία), Navarra (Ισπανία), Mora (Πορτογαλία), Gotland (Σουηδία), Έσσεν (Γερμανία) και Πελοποννήσου (Ελλάδα).

Η κατασκήνωση θα έχει ως θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης και του Αθλητισμού – οπτικές νέων ανρθώπων». Αναλύστε την πολιτική κατάσταση στην περιοχή σας και σκεφτείτε το μέλλον μέσα από την πραγματική κρίση στην Ευρώπη. Αναπτύξτε οράματα, συμπεριλαμβάνοντας τα όνειρά σας (οι ομάδες θα πρέπει να επεξεργαστούν το θέμα πριν τη μετάβασή τους στην κατασκήνωση και να συζητήσουν τα αποτελέσματά τους με τους λοιπούς συμμετέχοντες).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες, επισκέψεις σε πολιτιστικά μνημεία και περιοχές φυσικού κάλλους της περιοχής, ημερίδες, κλπ (συνημμένα το αναλυτικό πρόγραμμα).

Κάθε βράδυ θα υπάρχει ειδικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην κάθε Περιφέρεια και θα περιλαμβάνει ομαδικά παιχνίδια, σκετς, τραγούδια, χορούς, videoclips, κλπ που θα μπορέσουν να φέρουν την κουλτούρα και τις παραδόσεις της κάθε Περιφέρειας κοντά στις υπόλοιπες.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι νέοι-νέες, ηλικίας 18 – 20 ετών, γνώστες ξένης γλώσσας (κατά προτίμηση Γερμανικής) να υποβάλλουν το αίτημά τους ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016.

Η φιλοξενία στην κατασκήνωση (διανυκτέρευση, γεύματα, μετακινήσεις, κλπ) είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες. Το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων καλούνται να καλύψουν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες. 

            Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Έφη Αναγνωστοπούλου (τηλ: 2713601152), να επισκεφθείτε τον κάτωθι σύνδεσμο:

http://www.sportjugend-hessen.de/camp-edersee/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...