Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 - Kalimera Arkadia

Διαμαρτυρία των φωτορεπόρτερ για τον τραυματισμό του Μάριου Λώλου (ph)

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ και η ΠΟΕΣΥ έξω από το Προεδρικό Μέγαρο κατά την άφιξη και αναχώρηση του Πρωθυπουργού, για τον σοβαρό τραυματισμό του Προέδρου της ΕΦΕ Μάριου Λώλου. Νωρίτερα (στις 3.00μμ) είχαν δώσει συνέντευξη τύπου για το θέμα αυτό στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ.

Διαβάστε περισσότερα...

Οριστικά στη Β' Αθηνών ο Ρέππας - Δεν ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία

Ονόματα υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε 46 περιφέρειες της χώρας, αλλά χωρίς τα ψηφοδέλτια να έχουν "κλείσει" σε όλες, ανακοινώθηκαν στην 15η Σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, από τον επικεφαλής της Επιτροπής Επιλογής Υποψηφίων, Βασίλη Γερανίδη.

Ο κ. Γερανίδης είπε ότι η ανανέωση των ψηφοδελτίων ξεπερνά το 60% και τόνισε ότι είναι μεγάλη η συμμετοχή των γυναικών και των νέων σε ηλικία -κάτω των 40- ανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα...

Η συνέντευξη του Παναγιώτη Βαλασόπουλου στις "Αρκαδικές Ειδήσεις"

Συνέντευξη στις «Αρκαδικές Ειδήσεις» παραχώρησε ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος για μία θέση στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ, Παναγιώτης Βαλασόπουλος. Απαντά σε ερωτήματα για την οικονομική κρίση και τα μνημόνια, αλλά και για μεγάλα προβλήματα της Αρκαδίας, όπως είναι η διαχείριση των στερεών αποβλήτων, οι ζημιές που προκάλεσαν οι πρόσφατες θεομηνίες στην Κυνουρία, το ζήτημα των νερών του Αναβάλλου και η υπόθεση της εξόρυξης λιγνίτη στην Πυλία της Μεσσηνίας. 

Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλο ενδιαφέρον για την έκθεση με σπάνια πετρώματα στα σπήλαια Κάψια (ph)!

Στο πλαίσιο προβολής των σπηλαίων του Κάψια, η  Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας - Σπηλαιολογίας Νότιας Ελλάδος διοργανώνει μία έκθεση στο συνεδριακό χώρο του σπηλαίου, με φωτογραφικό υλικό και σπάνια πετρώματα. Πρόκειται για πετρώματα από όλο τον κόσμο και οι φωτογραφίες είναι από τα σπηλαία της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Σλοβακίας. 

Διαβάστε περισσότερα...

Υπηρεσίες ΚΕΠ θα προσφέρει το ταχυδρομείο στο χωριό Παλούμπα Γορτυνίας!

Σε 68 καταστήματα των ΕΛΤΑ, σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας, οι πολίτες θα μπορούν να βρουν δωρεάν τις υπηρεσίες των ΚΕΠ, στο επόμενο διάστημα, σύμφωνα με το Μνημόνιο Συνεργασίας που υπέγραψαν σήμερα οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκης Βορίδης, καθώς και ο πρόεδρος των ΕΛΤΑ Χρήστος Βαρσάμης.

Διαβάστε περισσότερα...

Στην περιοχή της Μεγαλόπολης περιόδευσε κλιμάκιο της Δημοκρατικής Αριστεράς

Την Παρασκευή 6 Απριλίου, η Ν.Ε. Αρκαδίας της ΔΗΜΑΡ οργάνωσε περιοδεία στη περιοχή της Μεγαλόπολης. Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Αρκαδίας Παναγιώτης Κουτσούγερας μαζί με τα μέλη της οργάνωσης από τη Μεγαλόπολη, επισκέφθηκαν το χώρο της λαϊκής αγοράς, όπου μοίρασαν έντυπο υλικό του κόμματος και συζήτησαν με τους αγρότες παραγωγούς της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσον αφορά την παραγωγή και διάθεση των προϊόντων τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Γενικός γραμματέας Αθλητισμού: «Η απόφαση για τον αγώνα Άρης-Αστέρας οπλίζει το χέρι του κάθε φανατικού να βιαιοπραγεί»

«Προειδοποιητική» δήλωση με αποδέκτες τη Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ έκανε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής, με αφορμή τη χθεσινή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας, η οποία απεφάνθη ότι η διακοπείσα αναμέτρηση πρωταθλήματος Άρης-Αστέρας Τρίπολης θα συνεχιστεί από το σημείο της διακοπής της (42ο λεπτό). 

Διαβάστε περισσότερα...

Άσκησε έφεση ο εισαγγελέας της ΕΠΟ για τον αγώνα Αρης-Αστέρας Τρίπολης

Την αντίδραση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ προκάλεσε η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκα, σύμφωνα με την οποία ο Άρης τιμωρήθηκε με πρόστιμο και αποκλεισμό της έδρας του για τη διακοπή του κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (28η αγωνιστική), αλλά ταυτόχρονα αποφασίστηκε η συνέχιση της αναμέτρησης από το σημείο της διακοπής (42ο λεπτό). 

Διαβάστε περισσότερα...

Π. Τατούλης: «Θεωρούμε αδιανόητο ο ρόλος της Περιφέρειας να μην είναι κυρίαρχος στην αδειοδότηση παραγωγή ΑΠΕ»

Κατηγορηματικά αντίθετη  είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης στο Νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί στη Βουλή των Ελλήνων, σύμφωνα με το οποίο οι άδειες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας  των πρώην Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων να ανήκουν πλέον στους Δήμους στα όρια των οποίων λειτουργεί το έργο.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...