Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 - Kalimera Arkadia

Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την πώληση μονάδας της ΔΕΗ είναι στη Μεγαλόπολη και παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους!

Το Δημοτικό  Συμβούλιο Μεγαλόπολης,τη δωδέκατη (12η) του μήνα Απριλίου του έτους 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00 μ.μ. συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση,  μετά την από 6473/11-04-2012 έγγραφη πρόσκληση του  Προέδρου,  που επιδόθηκε σε καθένα από τους Δημοτικούς Συμβούλους χωριστά σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» με θέμα:«Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ενδεχόμενη πώληση της ΙΙΙ  Λιγνιτικής Μονάδας της ΔΕΗ Α.Ε. Μεγαλόπολης».

Διαβάστε περισσότερα...

Πότε θα φτάσει το "Άγιο φως" στην Τρίπολη!

Δημιουργώντας παράδοση η Περιφέρεια Πελοποννήσου και φέτος θα έχει την τιμή, δια του Αντιπεριφερειάρχη Απόστολου Παπαφωτίου, να παραλάβει και  να μεταφέρει το Άγιο Φώς.

Θα παραστεί στην τελετή αφίξεως του Αγίου Φωτός στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου θα παραλάβει το Άγιο Φώς και θα το μεταφέρει στην Έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου. Η άφιξη έχει προγραμματιστεί για τις 9.45 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Στις 12.00 θα γίνει η Τελετή της Ανάστασης.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα δημοσκόπηση – σοκ για τον δικομματισμό – Μπαίνουν στη Βουλή «Χρυσή Αυγή» και «Ανταρσύα»!

Πανελλαδική δημοσκόπηση των φοιτητών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, έγινε σε δείγμα 2000 ατόμων (26 Μαρτίου - 11 Απριλίου).

Τα ευρήματα της δημοσκόπησης είναι εντυπωσιακά, αφού «δείχνουν» ότι η επόμενη Βουλή θα είναι δεκακομματική!

Διαβάστε περισσότερα...

Ουρές χιλιομέτρων στην «Κορίνθου – Πατρών»!

Με τεράστια δυσκολία διεξάγεται αυτή τη στιγμή η κίνηση στην Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου, από το ύψος της Αρχαίας Κορίνθου μέχρι το Ζευγολατιό. Δράμα  από το Δερβένι μέχρι το ύψος του Αιγίου!

Διαβάστε περισσότερα...

«Θα μπουν λουκέτα σε καταστήματα για τα τραπεζοκαθίσματα» προειδοποιεί Αντιδήμαρχος Τρίπολης!

Η χαοτική κατάσταση που επικρατεί στην Τρίπολη, με τα τραπεζοκαθίσματα, δεν είναι ένα καινούργιο φαινόμενο. Αυτό έχει αποτέλεσμα οι πεζοί να μην μπορούν να περπατήσουν πάνω σε … πεζόδρομους!

Διαβάστε περισσότερα...

Κινητοποιήσεις αποφασίστηκαν στη Μεγαλόπολη για τα σχέδια πώλησης μονάδων της ΔΕΗ

Σύμφωνα με το kafeneio-megalopolis.blogspot.com, συνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης με μοναδικό θέμα τις πωλήσεις των μονάδων της ΔΕΗ.

Στην συνεδρίαση παρέστησαν και μίλησαν και εκπρόσωποι των εργαζομένων της ΔΕΗ.

Διαβάστε περισσότερα...

Ξεπερνά κάθε προσδοκία η στήριξη του κόσμου στο πασχαλινό παζάρι του «Χαμόγελο» στην Τρίπολη (vd+ph)

Πασχαλινό παζάρι, από τη Μεγάλη Τρίτη και μέχρι και το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, λειτουργεί στην κεντρική Πλατεία της Τρίπολης, από το «Χαμόγελο του παιδιού».

Διαβάστε περισσότερα...

Εκατοντάδες λαμπάδες από ανακυκλώσιμα υλικά κατασκευάστηκαν σήμερα στην Τρίπολη (vd+ph)!

Με την ευκαιρία των γιορτών, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστρίου, οργάνωσε στην Τρίπολη, μία πρωτοβουλία για να δείξει πως μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας τα δώρα μας, με ανακυκλώσιμα υλικά, με υλικά που έχουμε στο σπίτι μας και με υλικά που βρίσκουμε στη φύση μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Παράλιο Άστρος

Η αστυνομία ανακοίνωσε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Παράλιο Άστρος Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας, για την ακώλυτη πραγματοποίηση των ακολουθιών του Επιταφίου (Μ. Παρασκευή 13-4-2012) και της Ανάστασης (Μ. Σάββατο 14-4-2012) από Αστυνομικής πλευράς, ως ακολούθως:

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...