Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 16 Απριλίου 2012 - Kalimera Arkadia

Άρχισαν τα όργανα να παίζουν σε βάρος της ΓΕΝΟΠ!!! Κακά μαντάτα ετοιμάζουν σε βάρος της ΔΕΗ!

    - Έχω τώρα στην καμπούρα μου αρκετή εμπειρία, ώστε να καταλαβαίνω τι πρόκειται να ακολουθήσει, ύστερα από μία επίθεση που γίνεται σε βάρος κάποιου!!!

    - Έχει γίνει κανόνας τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας η μέθοδος αυτή, που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι κυβερνήσεις, προκειμένου να βγάλουν στο σφυρί, κάποια σημαντική δημόσια επιχείρηση, ιδιαίτερα όταν η επιχείρηση αυτή είναι και επικερδής!!!

Διαβάστε περισσότερα...

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό προετοιμάζεται ο Αστέρας- Ξεκινά η διάθεση εισιτηρίων

Μετά από την απόφαση της SuperLeague για μετάθεση της 29ης αγωνιστικής για την Τετάρτη 18 Απριλίου, το νέο πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι: 

Διαβάστε περισσότερα...

1η στην Πελοπόννησο, 4η στην Ελλάδα η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης!

Για άλλη μία χρονιά, η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης «χτύπησε» απίστευτα ποσοστά ακροαματικότητας, ανήμερα του Πάσχα.

Κατάφερε να «σκαρφαλώσει» στην 4η θέση ακροαματικότητας, υποσκελίζοντας μεγάλους ενημερωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας. Η Δημοτική Ραδιοφωνία της Τρίπολης προσπέρασε σταθμούς, όπως ο «Αντ1», ο «Flash», ο «Vima fm» και πολλοί άλλοι! 

Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα του Πάσχα στην Πανηγυρίστρα Νεστάνης

Την 16ην Απριλίου 2012, Δευτέρα του Πάσχα, πανηγύρισε με κάθε μεγαλοπρέπεια ο Ιερός Ναός Αναλήψεως του Κυρίου (Πανηγυρίστρα Νεστάνης). Από τις 7:30 το πρωί εψάλλει ο Αναστάσιμος Όρθρος και εν συνεχεία τελέσθηκε πανηγυρική Αναστάσιμη Θ. Λειτουργία.

Διαβάστε περισσότερα...

Ουρές χιλιομέτρων στην εθνική Αθηνών - Κορίνθου στον ισθμό (vd)

Στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στα διόδια Καλαμακίου στον Ισθμό, η κίνηση είναι αυξημένη στο ρεύμα εισόδου και εντοπίζεται μποτιλιάρισμα μήκους 500 μέτρων και ουρά 2.5 χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ η Τροχαία έχει λάβει αυξημένα μέτρα σε όλη την επικράτεια και θα διαρκέσουν μέχρι την Τρίτη...

Διαβάστε περισσότερα...

Προφυλακιστέος ο Άκης Τσοχατζόπουλος!

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος, κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες αμοιβές, που φέρεται να έλαβε για τις προμήθειες των συστημάτων TOR-M1 και υποβρυχίων. Ο Ακης Τσοχατζόπουλος απολογήθηκε από τις 12:00 το μεσημέρι και δέχθηκε ερωτήσεις από τον ανακριτή βάσει του υπομνήματος που παρέδωσε. 

Διαβάστε περισσότερα...

Σεισμός νοτιοδυτικά της Πύλου ταρακούνησε Καλαμάτα Και Μεγαλόπολη!

Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στην Πελοπόννησο, όπως είχε επισημάνει, από χθες το kalimera-arkadia.gr.

Σήμερα, στις 2.23 το μεσημέρι, σημειώθηκε σεισμική δόνηση 5.6 R, 31 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Πύλου, με αποτέλεσμα να ταρακουνηθεί δυνατά η πόλη της Καλαμάτας, όπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι της περιοχής.

Ο σεισμός έγινε αισθητός και στη Μεγαλόπολη, όπως γράφει το kafeneio-megalopolis.blogspot.com. 

Διαβάστε περισσότερα...

Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο η ανεργία στην Πελοπόννησο

Στοιχεία για την ανεργία, κατά αποκεντρωμένη διοίκηση, ανακοίνωσε η στατική υπηρεσία. Για την δική μας περιοχή (αποκεντρωμένη διοίκηση Πελοποννήσου, Ιονίου και Δυτικής Ελλάδας), η ανεργία «άγγιξε» το 20%, τον Ιανουάριο του 2012, όταν πέρυσι τέτοιον καιρό, η ανεργία ήταν στο 13,4%. Πάντως, τα ποσοστά ανεργίας της περιοχής μας είναι τα μικρότερα, σε σύγκριση με άλλες περιφέρειες και μόνο στο Αιγαίο η ανεργία εμφανίζεται χαμηλότερη…

Διαβάστε περισσότερα...

Εγκρίθηκαν 982 νέες θέσεις εργασίας στην Αρκαδία!

Σε ρεπορτάζ του «Έθνους» αναφέρεται ότι «κύμα» νέων εγκρίσεων για πεντάμηνη κοινωφελή εργασία ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας σε 19 Περιφερειακές Ενότητες στην Αττική και την Περιφέρεια. Πρόκειται για 7.676 θέσεις για ανέργους όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, οι οποίοι θα ενισχύσουν δήμους, Δημοτικές Επιχειρήσεις Νοσοκομεία, τα γραφεία των αντίστοιχων Περιφερειακών Ενοτήτων και δεκάδες άλλους φορείς Νομικού και Ιδιωτικού Δικαίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε ο Ακης Τσοχατζόπουλος

Ενώπιον του Ειδικού Ανακριτή οδηγήθηκε ο πρώην υπουργός 'Ακης Τσοχατζόπουλος για να απολογηθεί για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που απαγγέλθηκε σε βάρος του μετά το πέρας πολύμηνης έρευνας της Εισαγγελίας για τα περιουσιακά του στοιχεία.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...