Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 17 Απριλίου 2012 - Kalimera Arkadia

Στο φαράγγι του Λούσιου ο ΣΑΟΟ!

Την ερχόμενη Κυριακή 22 Απριλίου ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων θα εξορμήσει στο μοναδικής ομορφιάς αρκαδικό φαράγγι του Λούσιου.

Η πορεία θα ξεκινήσει από το μουσείο υδροκίνησης Δημητσάνας έως και τη γέφυρα του Ατσιχόλου. Θα ακολουθήσουμε το κόκκινο μονοπάτι που διάνοιξαν και σηματοδότησαν εθελοντικά τα μέλη του ΣΑΟΟ.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο τυχερός αριθμός της Λαχειοφόρου του Παναρκαδικού

Ο τυχερός αριθμός της Λαχειοφόρου αγοράς του Παναρκαδικού, σύμφωνα με τη σημερινή κλήρωση του λαχείου, είναι ο αριθμός 5090. Ο κάτοχος του συγκεκριμένου λαχνού μπορεί να ...

Διαβάστε περισσότερα...

Με Περόνε απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Αστέρας

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος (7.00 μ.μ.) με τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη, στην οποία ο Έλληνας τεχνικός πήρε τους παρακάτω δέκα εννέα ποδοσφαιριστές: 

Διαβάστε περισσότερα...

"Ο κ. Σαμαράς κοροϊδεύει το πανελλήνιο"

Ας απαντήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού ποιο είναι το πρόγραμμά τους, ενώ το κόμμα τους έχει ψηφίσει τα καταστροφικά μέτρα του 2ου μνημονίου.

Κώστας Στάϊκος

Το άρθρο είναι του Δημήτρη Παπαγιαννάκου* 13/04/2012

Την τελευταία περίοδο, ο κ. Σαμαράς σε δημόσιες παρεμβάσεις του (ομιλία στο Αιγάλεω και συνέντευξη στον κ. Πρετεντέρη στο Mega) κυριολεκτικά φλόμωσε το πανελλήνιο στο ψέμα. Οι παρεμβάσεις αυτές βρίθουν από διαστρεβλώσεις και βολικές αποσιωπήσεις αναφορικά με το οικονομικό πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί αν το αποτέλεσμα των εκλογών οδηγήσει, με τον όποιο τρόπο, τον ίδιο και τη Ν.Δ. στην εξουσία. Ακολουθεί ένα μικρό μόνο δείγμα.

Διαβάστε περισσότερα...

Κ. Βλάσης: «Το ΝΕΟ ΗΘΟΣ και ο ΤΙΜΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ μπορούν να οδηγήσουν την πατρίδα μας και πάλι στην προκοπή και στην ευημερία»

Ο Κώστας ΒΛΑΣΗΣ, υποψήφιος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Αρκαδία, δήλωσε αμέσως μόλις ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του κόμματος, στα οποία ο πανεπιστημιακός ιατρός μετέχει για πρώτη φορά: "Η δημοσιοποίηση των ψηφοδελτίων της Ν.Δ. -ψηφοδελτίων νίκης- σκόρπισε αισιοδοξία όχι μόνο στην Παράταξη αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα. Νέες δυνάμεις, νέα δημιουργική πνοή, νέα πρόσωπα-  μαζί με την πείρα και τη γνώση παλαιοτέρων.

Διαβάστε περισσότερα...

Χωρίς εκπλήξεις ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία – Όλοι οι υποψήφιοι στην Πελοπόννησο

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα, παρουσιάζουμε τα πλήρη ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Υπήρξε πολύ μεγάλη προσφορά υποψηφιοτήτων σε όλη την Ελλάδα.

Δεν ήταν δυνατό, φυσικά, να μπουν όλοι.

Υπάρχουν 412 υποψήφιοι σε 56 εκλογικές περιφέρειες.

Διαβάστε περισσότερα...

Έφτασε η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη – Τους υποδέχθηκαν φίλαθλοι που φώναζαν συνθήματα κατά του Βαρδινογιάννη!

Περίπου στις 7.00 το απόγευμα έφτασε στην πόλη της Τρίπολης, η αποστολή της ομάδας του Παναθηναϊκού, που την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα, για την 29η αγωνιστική της Super League.

Το λεωφορείο κατευθύνθηκε στην Πλατεία Άρεως, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο που θα διαμείνει η αποστολή του ΠΑΟ. 

Διαβάστε περισσότερα...

Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις... 500 ευρώ για κάθε άνεργο προβλέπει πρόγραμμα στην Τρίπολη!

Προκηρύχθηκε το επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης 18.000 ανέργων στις βασικές δεξιότητες πληροφορικής και επικοινωνιών (ΤΠΕ), καθώς και στην πιστοποίηση των γνώσεων που θα αποκτήσουν. Καινοτομία του προγράμματος αποτελεί η χρήση για πρώτη φορά σε προγράμματα κατάρτισης ανέργων του Υπ. Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης και του ΟΑΕΔ, της «επιταγής κατάρτισης» (voucher), η οποία θα χορηγείται στους ανέργους από τον ΟΑΕΔ προκειμένου να καταρτιστούν σε πιστοποιημένα ΚΕΚ της επιλογής τους στο παραπάνω γνωστικό αντικείμενο. Το ΚΕΚ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ» αποτελεί πιστοποιημένο φορέα κατάρτισης και συμμετέχει στο εν λόγω πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...