Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012 - Kalimera Arkadia

Στον Ταΰγετο εξορμά ο ΕΟΣ Τρίπολης

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης, διοργανώνει την Κυριακή 22 Απριλίου 2012 ορειβατική εξόρμηση στον Ταϋγετο.

Η διαδρομή (Άρνα - Άγιος Δημήτριος) είναι διάρκειας 4 (τεσσάρων) ωρών και δυσκολίας Β’ (μέτρια).

Διαβάστε περισσότερα...

Αναβλήθηκε η απόφαση για τη μονάδα επεξεργασίας επικίνδυνων ιατρικών αποβλήτων στη ΒΙΠΕ Τρίπολης!

Αναβλήθηκε η απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου για τη γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: Εγκατάσταση και λειτουργία μονάδας (i) προσωρινής αποθήκευσης επικίνδυνων ιατρικών αποβλήτων (ΕΙΑ) και επεξεργασίας επικίνδυνων ιατρικών αποβλήτων αμιγώς μολυσματικού χαρακτήρα (ΕΙΑ-ΜΧ) και (ii) συλλογής, ταξινόμησης, απορρύπανσης και επεξεργασίας αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ΑΗΗΕ της εταιρείας «Συστήματα Αντιρύπανσης Α.Ε. -  ANSY ΑΕ» στη ΒΙΠΕ Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Κάτοικοι της Μαντινείας στο Περιφερειακό - Δεν συζητήθηκε το θέμα της μονάδας βιοαερίου

Το απόγευμα της Τετάρτης του Πάσχα, συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Κάτοικοι της Μαντινείας, οι οποίοι διαφωνούν με τη λειτουργία της μονάδας βιοαερίου, στη θέση «Μπέλμπερη», πήγαν στη συνεδρίαση … προληπτικά, αν και δεν προβλεπόταν να γίνει συζήτησης για το θέμα αυτό.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα δημοσκόπηση "σοκ" για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα της δημοσκόπησης της PulseRC–της τελευταίας δημοσιεύσιμης πριν από το βράδυ των εκλογών της 6ης Μαΐου- που δημοσιεύει αύριο Πέμπτη «Το Ποντίκι».

Το άθροισμα των 29,5 μονάδων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. στην πρόθεση ψήφου, μόλις τρεις εβδομάδες πριν από τις εκλογές, είναι επιεικώς απογοητευτικό για τους εταίρους του πάλαι ποτέ «δικομματισμού». Με δεδομένο ότι συνολικά δέκα κόμματα έχουν κυμαινόμενες πιθανότητες εισόδου στη Βουλή, ποιο θα καταφέρουν να... «συμπιέσουν»;

Διαβάστε περισσότερα...

Την Παρασκευή η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

Την Παρασκευή 20 Απριλίου 2012 στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας , θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα εκλογομαγειρέματα

Απ’ ότι φαίνεται, το παρελθόν δεν είναι αρκετό να μας διδάξει και να μας οδηγήσει σ’ άλλες νοοτροπίες και τακτικές. Τέτοιες, ώστε να μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αρχίσει η αντίστροφη πορεία, από αυτή που έχουμε ήδη πάρει, εδώ και χρόνια. Της κατηφόρας, της καταστροφής και της εξαθλίωσης. Και δε μιλώ μόνο για την οικονομία μας, αλλά γενικώς για την καθημερινότητά μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Οριστικά στην Τρίπολη το Εθνικό πρωτάθλημα Κολύμβησης!!!

Για τον Ιούνιο και συγκεκριμένα το τριήμερο 22, 23 και 24 του μήνα, μετατέθηκε οριστικά η διεξαγωγή του Εθνικού πρωταθλήματος κολύμβησης ανδρών / γυναικών, όπως άλλωστε είχε αποφασίσει ήδη το ΔΣ της ΚΟΕ, μετά τον ορισμό της 6ης Μαίου ως ημέρας διεξαγωγής των Βουλευτικών εκλογών.

Διαβάστε περισσότερα...

Αποφεύχθηκε το νέο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο – Δικαιώθηκε ο Αστέρας για το ματς με τον Άρη

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε ομόφωνα την ακόλουθη απόφαση (αριθμός 47/18-4-2012) σε ό,τι αφορά την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της απόφασης της Π.Ε. της Super League για τον αγώνα ΠΑΕ Άρης-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

Διαβάστε περισσότερα...

Με τον πρωθυπουργό θα συναντηθεί αύριο ο Πέτρος Τατούλης!

Με τον πρωθυπουργό της χώρας, Λουκά Παπαδήμο, θα συναντηθούν αύριο (Πέμπτη) στη μία μετά το μεσημέρι οι 13 περιφερειάρχες της χώρας, μεταξύ των οποίων και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, έπειτα από σχετικό αίτημα που είχε υποβάλλει το δ.σ. της ΕΝΠΕ.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...