Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012 - Kalimera Arkadia

Οι υποψήφιοι της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ (μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ στην Αρκαδία

Περιοδεία στην Τρίπολη, τη Μεγαλόπολη και στα Λαγκάδια Γορτυνίας πραγματοποίησε από σήμερα το πρωί κλιμάκιο της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ (μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ. Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε καφενεία της Τρίπολης και της Μεγαλόπολης, μοιράζεται η ανακοίνωση του συνδυασμού και κολλούνται χαρτόνια σε κεντρικά σημεία της περιοχής. Το Σάββατο θα γίνει περιοδεία στα Λαγκάδια.

Οι υποψήφιοι του κόμματος στην Αρκαδία είναι οι:

Διαβάστε περισσότερα...

Η επέτειος της Β΄ Εθνοσυνέλευσης του Άστρους μέσα από εικόνες και video!

Η 189η επέτειος ης Β' εν Άστρει Εθνικής συνελεύσεως των Ελλήνων έτους 1823, γιορτάστηκε, την Παρασκευή, στο Άστρος Κυνουρίας. Η τέλεση της επίσημης Δοξολογίας έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, Αλεξάνδρου.

Διαβάστε περισσότερα...

Με τρεις υποψήφιους βουλευτές η «Δημοκρατική Συμμαχία» στην Αρκαδία

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με μεγάλη χαρά η Δημοκρατική Συμμαχία δίνει σήμερα στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτιά της. Όπως από την αρχή είχαμε δεσμευτεί, οκτώ στους δέκα υποψηφίους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας πολιτεύονται για πρώτη φορά.

Διαβάστε περισσότερα...

«Οι νέοι μπορούμε να τα καταφέρουμε» λέει ο Κώστας Βλάσης

«Δίνω μία μόνο υπόσχεση και δεσμεύομαι μόνο για το εξής: Από τα χείλη μου μόνο η ΑΛΗΘΕΙΑ, από την καρδιά μου μόνο η ΑΓΑΠΗ και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ προς όλους, στο νου μου πάντα η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και η ΠΡΟΚΟΠΗ, η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για το κοινό καλό» Αυτό λέει ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης, σε μήνυμα του, απευθυνόμενος προς όλους τους Αρκάδες.

Διαβάστε περισσότερα...

Ασφάλιση και με πενήντα ένσημα, ύστερα από την επιμονή του Οδυσσέα!

Νομοθετική ρύθμιση με την οποία παρέχεται στους ανέργους η δυνατότητα να έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ακόμη και αν έχουν συμπληρώσει πολύ λίγα ένσημα, προβλέπεται σε εγκύκλιο του ΙΚΑ.

Το θέμα αυτό είχε αίσιο τέλος, ύστερα από σειρά πιέσεων και παρεμβάσεων από τον βουλευτή Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα...

«Δείγμα Γραφής»

Τις σκέψεις του σχετικά με τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικα θέματα, που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τους Αρκάδες, παρουσιάζει ο Παναγιώτης Καρβελάς, Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία, στο «Δείγμα Γραφής». Στο εγχειρίδιο αυτό επιχειρείται να παρατεθούν με λιτό τρόπο οι απόψεις του συγγραφέα, που έχουν ήδη δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο το τελευταίο διάστημα. Μέσα από αυτή την προσπάθεια φιλοδοξεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό πάνω σε διάφορα θέματα της επικαιρότητας εκθέτοντας ταυτόχρονα και τον εαυτό του στην κρίση του.

Διαβάστε περισσότερα...

Φιλικό με τον Παναυπλιακό δίνει το Σάββατο ο Παναρκαδικός

Στα πλαίσια της προετοιμασίας του για τους αγώνες μπαράζ που θα ξεκινήσουν την Κυριακή 13 Μαΐου, ο Παναρκαδικός υποδέχεται αύριο σε ένα πολύ δυνατό τεστ τον Πανναυπλιακό, ο οποίος αγωνίζεται στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. 

Διαβάστε περισσότερα...

Διαχωρίζει τη θέση του από τον Άκη Χουζούρη το Δίκτυο Αρκαδίας!

Το Δίκτυο Αρκαδίας, σε ανακοίνωσή του, επισημαίνει: «Εδώ και 2 μήνες το Δίκτυο Αρκαδίας είχε εκφράσει την άποψη ότι όλα τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα των πολιτών θα μπορούσαν να βρουν κάποιο τρόπο επίλυσης μόνο μέσω των εκλογών. Εξάλλου αδιέξοδα στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν. Εκλογές λοιπόν!

Διαβάστε περισσότερα...

Το πρόγραμμα της επίσκεψης Βενιζέλου στην Τρίπολη

Λιτή και σύντομη θα είναι η επίσκεψη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, στην πόλη της Τρίπολης, την προσεχή Παρασκευή, 27 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευ. Βενιζέλος θα φτάσει περίπου στις 11.00 στην Τρίπολη και λίγο μετά θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ. Θα απαντήσει στα ερωτήματα τα οποία θα του θέσουν οι εκπρόσωποι του Τύπου.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι του ΛΑΟΣ στην Αρκαδία!

Δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Συνολικά, κατέρχονται 423 υποψήφιοι βουλευτές, εκ των οποίων 142 γυναίκες, ποσοστό υψηλότερο του υπό του σχετικού Νόμου, οριζόμενο.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...