Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 21 Απριλίου 2012 - Kalimera Arkadia

Το ψηφοδέλτιο του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας στην Αρκαδία

Ποιός είναι ο ΣΕΕ; Γιατί δεν προβάλλεται από τα ΜΜΕ; Γιατί δεν ακούσαμε πολλά πράγματα γι αυτόν; Πως αντίθετα, προβάλλεται το Κόμμα Καμένου τόσο πολύ; Η απάντηση είναι απλή αγαπητοί φίλοι. Ο ΣΕΕ είναι το μόνο κόμμα που τα μέλη του δεν έχουν καμμία σχέση με το φαύλο και δοσίλογο πολιτικό σύστημα. Δεν θα βρείτε στους κόλπους του «ανεξαρτητοποιηθέντες» βουλευτές, ούτε μέλη που να έχουν την παραμικρή σχέση με το «σύστημα». Ταυτόχρονα, θα πρέπει να σκεφτείτε γιατί οι «Ανεξάρτητοι Ελληνες» προβάλλονται καθημερινά από τα μεγάλα κανάλια των ιδιωτικών και διαπλεκομένων συμφερόντων... Ας το γνωρίσουμε καλύτερα:

Διαβάστε περισσότερα...

Πότε λήγουν τα μαθήματα σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια της Αρκαδίας!

Στις 17 Μαΐου λήγει το διδακτικό έτος για τα γυμνάσια, στις 15 Ιουνίου για τα δημοτικά σχολεία, ενώ στα λύκεια τα μαθήματα θα λήξουν επίσης στις 17 Μαΐου. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνεται σε εγκύκλιο που αναμένεται να στείλει στα σχολεία το υπουργείο Παιδείας, τις επόμενες ημέρες. Ως γνωστόν οι πανελλαδικές εξετάσεις αρχίζουν τη Δευτέρα, 21 Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα...

Με αλλαγές στην αποστολή ο Αστέρας απέναντι στον Πανιώνιο

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος (7.00 μ.μ.) με τον Πανιώνιο στην Τρίπολη, στην οποία ο Έλληνας τεχνικός πήρε τους παρακάτω δέκα εννέα ποδοσφαιριστές: 

Διαβάστε περισσότερα...

«Η διαδρομή μου έχει αποδείξει ότι δεν με ενδιαφέρουν και δε με απασχόλησαν ποτέ οι καρέκλες και τα αξιώματα»

Με γραπτό μήνυμά του, ο υποψήφιος βουλευτάς Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Παντελής Τσιλιβής απευθύνεται προς τους Αρκάδες και αναφέρει:

Διαβάστε περισσότερα...

Αυτό είναι το ανώτατο όριο εκλογικών δαπανών για κάθε υποψήφιο βουλευτή στην Αρκαδία

Στον προσδιορισμό για κάθε εκλογική περιφέρεια του ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου εκλογικών δαπανών για κάθε υποψήφιο βουλευτή προχώρησε με εγκύκλιό του ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης.

Η εγκύκλιος αυτή, προβλέπει:

Διαβάστε περισσότερα...

Στην Πελοπόννησο καταγράφεται η μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση της ανεργίας!

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του ΟΑΕΔ, παρατηρείται αύξηση των μακροχρόνια ανέργων σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα κατά 11.604 άτομα, με ποσοστιαία μεταβολή 3,76%, με τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση μεταξύ των Περιφερειών να έχει καταγραφεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (5,51%) και αύξηση κατά 68.388 άτομα με ποσοστιαία μεταβολή 27,19% από τον Μάρτιο του 2011.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανεβαίνει η θερμοκρασία!

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο σε όλη τη χώρα, με παροδικές νεφώσεις και ίσως τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι στα νότια πελάγη θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...