Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 22 Απριλίου 2012 - Kalimera Arkadia

Αυτά είναι τα 36 κόμματα που θα συμμετέχουν στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου!

Στον Άρειο Πάγο έληξε η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων για τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012. Συνολικά κατέθεσαν αιτήσεις συμμετοχής 36 κόμματα, συνδυασμοί κομμάτων και μεμονωμένοι.

Το Α' Τμήμα του Αρείου Πάγου θα ελέγξει τη νομιμότητα των δηλώσεων τους και θα προβεί στην ανακήρυξή τους. Τα 36 κόμματα και οι συνδυασμοί κομμάτων που υπέβαλαν αιτήσεις συμμετοχής στις επερχόμενες εκλογές είναι:

Διαβάστε περισσότερα...

Έρχεται η UEFA στην Τρίπολη!

Ο Αστέρας τερμάτισε στην 6η θέση, ωστόσο οι πιθανότητες να παίξει στην Ευρώπη είναι πάρα πολλές, καθώς το θέμα των αδειοδοτήσεων αναμένεται να φέρει ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν συμβεί τελικά κάτι τέτοιο, τότε οι Αρκάδες -που έχουν άψογο φάκελο- είναι έτοιμοι από όλες τις πλευρές καθώς υπάρχει ήδη πλάνο για έναρξη της προετοιμασίας νωρίτερα. 

Διαβάστε περισσότερα...

Σωτηρία για Τεγέα, Δόξα Μεγαλόπολης, Παγγορτυνιακό – Υποβιβάστηκε ο Μαντινειακός και ακολουθεί τον Αρη

Το astrosnews.gr γράφει: Νίκη σωτηρίας για την Τεγέα που επιβλήθηκε, στη μελιγού, του αδιάφορου βαθμολογικά Ερμή με σκορ 2-3 (ημίχρονο 0-3). Το ίδιο πέτυχε και η Δόξα σε ενα επεισοδιακό ματς στη Μεγαλόπολη με αντίπαλο τον Μαντινειακό. Τελικό σκορ 1-1  (ημίχρονο 1-0, με χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος και αποβολή στο τελευταίο τέταρτο) και ο Μαντινειακός έγινε η δεύτερη ομάδα, μαζί με τον Αρη Τρ. που οδηγηθούν στο Β’ Τοπικό. Από την άλλη ο Παγγορτυνιακός (που θα «ανησυχούσε» αν νικούσε ο Μαντινειακός στη Μεγαλόπολη) ηττήθηκε μεν, με σκορ 1-3 από τον πρωταθλητή Παναρκαδικό, αλλά κρατήθηκε στην κατηγορία.
Στα άλλα ματς:

Διαβάστε περισσότερα...

Με τρεις υποψηφίους το ψηφοδέλτιο της Κοινωνικής Συμφωνίας στην Αρκαδία

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ δίνει στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της σε ολόκληρη τη χώρα.

Πρόκειται για πρόσωπα καταξιωμένα στην κοινωνία και προερχόμενα από όλες τις επαγγελματικές τάξεις. Πανεπιστημιακοί, επιστήμονες, ιδιωτικοί υπάλληλοι και επιχειρηματίες, στελέχη από το χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού και από τις δύο βαθμίδες της Αυτοδιοίκησης, από το χώρο των ΑΜΕΑ αλλά και άνεργοι.

Διαβάστε περισσότερα...

Στη Δημοτική Ραδιοφωνία της Τρίπολης θα μιλήσει "ζωντανά" ο Φώτης Κουβέλης!

Την Τρίτη 24 Απριλίου στις 10:00  το πρωί στην εκπομπή ¨Επί της ουσίας¨ με τον Μηνά Αρτόπουλο και Δημ. Μανιατάκο, Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης  θα μιλήσει για την πολιτική πρόταση της ΔΗΜΑΡ για μια προοδευτική διέξοδο από την κρίση και θα απαντήσει στα ερωτήματα τα οποία θα θέσουν οι δημοσιογράφοι.

Διαβάστε περισσότερα...

Κέρδισε ο Αστέρας και τερμάτισε 6ος στη βαθμολογία της Superleague!

Με νίκη αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου στην αρκαδική πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Δύο εξαιρετικά γκολ από τον Μπακασέτα (45΄) και τον Ράγιος (71΄) σφράγισαν τη νίκη των γηπεδούχων.

Διαβάστε περισσότερα...

Τριήμερη περιοδεία του Παναγιώτη Καρβελά στους πρώην Δήμους Δημητσάνας, Ηραίας, Κοντοβάζαινας και Τροπαίων της Γορτυνίας

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία, Παναγιώτης Καρβελάς, πραγματοποίησε περιοδεία στους πρώην Δήμους Δημητσάνας, Ηραίας, Κοντοβάζαινας και Τροπαίων της Γορτυνίας, από την Παρασκευή 20 μέχρι την Κυριακή 22 Απριλίου 2012. Κατά την επίσκεψή του ενημερώθηκε από τους κατοίκους για τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γορτυνία, τα οποία με την πάροδο το χρόνου επιδεινώνονται.

Διαβάστε περισσότερα...

Ένοπλη ληστεία κατά ηλικιωμένων στη Μεσσηνία

Την Κυριακή τα ξημερώματα στο Χατζή Μεσσηνίας, τέσσερις άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οικία ζεύγους ηλικιωμένων ημεδαπών και με την απειλή όπλων και μαχαιριού, τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 2.800€. 

Διαβάστε περισσότερα...

Οι θέσεις της ΝΔ για την πώληση μονάδων της ΔΕΗ

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Αρκαδίας μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την οικονομία από τον Πρόεδρο, Αντώνη Σαμαρά, στο Ζάππειο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα...

Για τα προβλήματα της Μεγαλόπολης ενημερώθηκε ο Παντελής Τσιλιβής

Ο υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας Παντελής Τσιλιβής το πρωί του Σαββάτου 21 Απριλίου επισκέφθηκε τα καταστήματα της Μεγαλόπολης όπου συνομίλησε  με επιχειρηματίες και κατοίκους της περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...