Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012 - Kalimera Arkadia

Joakuin Almunia: «Θα πωληθεί η ομάδα “3” της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη. Στον ιδιώτη θα περάσει το προσωπικό της μονάδας»

Απάντηση στο έγγραφο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή σχετικά με την πώληση λιγνιτικών μονάδων παραγωγής ισχύος, ιδιοκτησίας της Δημόσιας επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ Α.Ε.) απέστειλε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Joakuin Almunia.

Στην απάντηση αυτή, υπάρχουν πολύ σημαντικά στοιχεία για την μονάδα «3» της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη.

Διαβάστε περισσότερα...

Στην ΕΡΑ θα μιλήσει την Τρίτη ο Παντελής Τσιλιβής

Τις απόψεις του για την πολιτική κατάσταση, τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές, αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ θα αναλύσει  ο  υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας Παντελής Τσιλιβής αύριο Τρίτη λίγο μετά τη 1.30μμ από τη συχνότητα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης (101,5 στα FM) .

Διαβάστε περισσότερα...

Το πρόγραμμα των περιοδειών του ΣΥΡΙΖΑ

Την Τρίτη 24 Απριλίου 2012, από τις 7 το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον υποψήφιο βουλευτή Σαράντο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις υπηρεσίες της ΔΕΗ Τρίπολης (Μεταφορά - Διανομή), του ΕΛΓΑ, ΟΓΑ, ΣΔΟΕ, ΟΑΕΕ, και του ΟΤΕ (Τεχνικές Υπηρεσίες).

Διαβάστε περισσότερα...

Πριν αγοράσετε ηχοσύστημα αυτοκινήτου

Τα σημερινά ηχοσυστηματα αυτοκίνητου κάνουν πολλά περισσότερα από το να παίζουν απλά μουσική. Ας δούμε τι πρέπει να ξέρουμε γι αυτά προτού κάνουμε μια βόλτα μέχρι την αγορά.

Η εποχή που τα στερεοφωνικά των αυτοκινήτων δέχονταν μια ταπεινή κασέτα ηχου και ως δεύτερη πηγή είχαν το ραδιόφωνο έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ήδη με την είσοδο του cd τα ηχοσυστηματα με κασέτα κινδυνεύουν να εκλείψουν και τη θέση των απλών πηγών ηχου αρχίζουν να παίρνουν ολοκληρωμένα συστήματα ψυχαγωγίας με δυνατότητες εικόνας, ηχου, τηλεφωνίας, διασύνδεσης με φορητά mp3 και άλλες πολλές. Πως όμως πρέπει να κινηθούμε για την αγορά ενός τέτοιου συστήματος και τι προδιαγραφές παίζουν ρόλο;

Διαβάστε περισσότερα...

Φοροαπαλλαγές για τις επιχειρήσεις στη Βιομηχανική Περιοχή;

Δικαιούχοι απαλλαγής από φόρο μεταβίβασης ακινήτων, δωρεάς και εισοδήματος προσδιορίζει κοινή υπουργική απόφαση  που αφορά φυσικά και νομικά πρόσωπα που εγκαθίστανται σε επιχειρηματικά πάρκα και βιομηχανικές περιοχές.

Διαβάστε περισσότερα...

Παρουσίαση βίντεο του Παναγιώτη Καρβελά, υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία

Σε λειτουργία βρίσκεται το προσωπικό κανάλι του Παναγιώτη Καρβελά, υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία, στο youtube (KarvelasPanagiotis), στο οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε και το προσωπικό βίντεό του στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.youtube.com/watch?v=-h5Sey-9GxI

Διαβάστε περισσότερα...

«Η Γορτυνία έχει μεγάλες δυνατότητες. Υποσχέσεις δεν δίνω. Πιστεύω ότι μόνο οι πράξεις μετράνε»

Τη Γορτυνία, απ’ όπου οι πατρικές ρίζες του, επισκέφθηκε - στο πλαίσιο των προεκλογικών δραστηριοτήτων του – ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για την Αρκαδία ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΣΗΣ.

Διαβάστε περισσότερα...

Περιοδείες σε όλη την Αρκαδία πραγματοποιούν υποψήφιοι της Δημοκρατικής Αριστεράς

Την Τετάρτη 18 Απριλίου 2012 ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας Παναγιώτης Κουτσούγερας μαζί με μέλη της Δημοκρατικής Αριστεράς περιόδευσαν στη Βυτίνα, στη Δημητσάνα, στη Στεμνίτσα, στο Χρυσοβίτσι και στη Δαβιά.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος «Κοινωνία» στην Αρκαδία

Με μοναδικό υποψήφιο τον Νικόλαο Λαιζήνο του Χρήστου κατέρχεται στην εκλογική περιφέρεια της Αρκαδίας, το κόμμα «Κοινωνία» (πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια).

Διαβάστε περισσότερα...

Κινδυνεύουν με λουκέτο και τα Νοσοκομεία της Τρίπολης;

Σε επιστολή του Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δημήτριου Κατσικόπουλου, αναφέρεται το ιστολόγιο Korinthostv.blogspot.com και κάνει λόγο  ότι τα νοσοκομεία της  Σπάρτης, Λευκάδας, Κέρκυρας και Αγ. Ανδρέα αλλά και άλλα νοσοκομεία  της χώρας κινδυνεύουν με λουκέτο...

Δείτε το σχετικό βίντεο… 

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...