Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012 - Kalimera Arkadia

Θεσμικούς φορείς και Δημόσιες Υπηρεσίες στην Τρίπολη επισκέφθηκε ο Π. Τομάρας

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Τομάρας επισκέφθηκε σήμερα 25/4/12, θεσμικούς φορείς και Δημόσιες Υπηρεσίες στη Πρωτεύουσα της Αρκαδίας Τρίπολη. Συγκεκριμένα:

Διαβάστε περισσότερα...

Πρώτη επιλογή για τους μαθητές της Τρίπολης οι σχολές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου!

 

 Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στα πλαίσια της συνεργασίας που έχει αναπτύξει με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, οργάνωσε ημερίδα ενημέρωσης των μαθητών των Λυκείων του Δήμου Τρίπολης και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων για τις Σχολές και τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, την Τετάρτη, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Βουλευτικό ψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων στην Αρκαδία χωρίς … Αρκάδες!

Το βουλευτικό ψηφοδέλτιο των «Οικολόγων Πράσινων» στην Αρκαδία, παρουσίασε στα ΜΜΕ, το μέλος του κόμματος, Βασίλης Γιόκαρης.

Στην παρουσίαση δεν ήταν παρόντες οι ίδιοι οι υποψήφιοι! Ενώ, άλλο ένα στοιχείο που προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι μόνο ένας εκ των τριών υποψηφίων βουλευτών είναι από την Αρκαδία!

Διαβάστε περισσότερα...

«Έπεσαν» οι υπογραφές για να φύγουν οι αμιαντοσωλήνες από το δίκτυο ύδρευσης της Μεγαλόπολης!

Ένα σημαντικό έργο για το Δήμο Μεγαλόπολης φαίνεται ότι βρήκε το δρόμο του. Σήμερα, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολης, υπογράφτηκε η  προγραμματική συμφωνία, προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο που έχει άμεση σχέση με τη ύδρευση οικισμών του Δήμου και της πόλης της Μεγαλόπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Πρωτομαγιάτικη ορειβασία και γλέντι στον Πάρνωνα ετοιμάζει ο ΣΑΟΟ

Την ερχόμενη Τρίτη 1 Μαΐου 2011 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων θα πραγματοποιήσει μια θαυμάσια πορεία στον Πάρνωνα ξεκινώντας από τα Βέρβαινα περνώντας από το ιερό της Κνεάτιδος Αρτέμιδας στην Κορυφή Αγ. Παντελεήμωνας (1320 μ.) και θα καταλήξουμε στο Κούβλι (Αμπέλι της κυβέρνησης της νύχτας) όπου θα ακολουθήσει ξέφρενο γλέντι.

Διαβάστε περισσότερα...

Στη Δημοτική Ραδιοφωνία θα μιλήσει το πρωί της Πέμπτης ο Π. Τσιλιβής

Συνέντευξη «εφ’ όλης της ύλης» θα παραχωρήσει ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Παντελής Τσιλιβής, αύριο Πέμπτη 26 Απριλίου στις 10.30 το πρωί, στη Δημοτική Ραδιοφωνία  και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Επί της ουσίας», που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Μηνάς Αρτόπουλος και Δημήτρης Μανιατάκος.

Διαβάστε περισσότερα...

Ασθενής σεισμική δόνηση καταγράφηκε στη Δημητσάνα

Σήμερα, το μεσημέρι σημειώθηκε ασθενής σεισμική δόνηση στην Πελοπόννησο, μεγέθους (4,3) βαθμών της κλίμακας Richter, με το επίκεντρο της δόνησης να εντοπίζεται15 χλμ.Ανατολικά της Ναυπάκτου. Θύματα ή ζημιές δεν αναφέρθηκαν.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...