Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012 - Kalimera Arkadia

Υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Πειραιά θα είναι η Γεωργία Γεννιά

Η εκπαιδευτικός Γεωργία Γεννιά, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη, είναι υποψήφια βουλευτής με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Πειραιώς και Νήσων.

Διαβάστε περισσότερα...

Για την ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου “Κορίνθου – Τρίπολης - Καλαμάτας” δεσμεύθηκε από τη Σπάρτη ο Αντώνης Σαμάρας

Στο κλειστό του μπάσκετ στη Σπάρτη μίλησε την Πέμπτη το βράδυ ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να του δώσουν καθαρή εντολή, για «να γυρίσουμε σελίδα και να πάμε στην Ελλάδα της ανάπτυξης και της αξιοπρέπειας».

Διαβάστε περισσότερα...

Δικαστήριο διέγραψε σχεδόν όλο το χρέος άνεργου δανειολήπτη!

Νέα δικαίωση δανειολήπτη - ανέργου προέκυψε από το Ειρηνοδικείο Χανίων, σύμφωνα με την τοπική Ένωση Προστασίας Καταναλωτών, αφού «κούρεψε» σε ποσοστό περίπου 83% το χρέος του προς τράπεζες, όπου είχε καταναλωτικό δάνειο και δάνεια μικρότερα από δύο πιστωτικές κάρτες.

Διαβάστε περισσότερα...

Στο γραφείο του Γιάννη Σμυρνιώτη πήγε σήμερα ο Κώστας Βλάσης

Πέμπτη 26 Απριλίου και ο κ. Κ. Βλάσης, υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκε στα γραφεία της ΔΕΗ (υποκατάστημα Τρίπολης) και κουβέντιασε με τους εργαζομένους. Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, όπου συζήτησε με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως εργαζόμενοι σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα, όπως είναι ο δικός τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Ποια συνεργασία; «Χοντραίνει» η κόντρα ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες!

Για «ψέματα, οι απάτες και οι προβοκάτσιες του ΣΥΡΙΖΑ» κάνει λόγο το γνωστός στέλεχος του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου, Βαγγέλης Γούργαρης, σε μία σκληρή ανακοίνωση την οποία εξέδωσε σήμερα.  Στην ανακοίνωση αυτή επιτίθεται προσωπικά στο στέλεχος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, Τάσο Παπαζαχαρία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Βαγγέλη Γούργαρη, έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...

Συνέντευξη Τσιλιβή στο kalimera-arkadia.gr: «Το σημαντικότερο πρόβλημα στην Αρκαδία είναι η ανεργία. Δεν θέλω να γίνω βουλευτής των ρουσφετιών»

Τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε στο kalimera-arkadia.gr, o υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Παντελής Τσιλιβής.

Αρχικά, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να θέσει βουλευτική υποψηφιότητα. Υπογράμμισε ότι αυτές οι εκλογές είναι πολύ κρίσιμες εκλογές, λέγοντας ότι υπάρχει κίνδυνος να οδηγηθούμε σε μονοπάτια που θα μας γυρίσουν πολλά χρόνια πίσω.

Διαβάστε περισσότερα...

Επίσκεψη Π. Βαλασόπουλου στην Τεχνική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας

Την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας , επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Σήμερα η επίσκεψη Λυκουρέντζου στα ΕΛΤΑ, την Κυριακή η ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο

Επίσκεψη στο Κέντρο Διαλογής και Διανομής των ΕΛΤΑ Τρίπολης πραγματοποίησε, σήμερα, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, ο οποίος συζήτησε με τους διανομείς των ΕΛΤΑ. Ο βουλευτής Αρκαδίας μεταξύ άλλων ανέφερε:

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...