Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 29 Απριλίου 2012 - Kalimera Arkadia

Στις ρίζες του, στη Γορτυνία, πήγε την τελευταία Κυριακή πριν τις εκλογές ο Κώστας Βλάσης

Ο Κώστας Βλάσης, υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, αφιέρωσε την τελευταία προ των εκλογών, Κυριακή στη Γορτυνία, απ’ όπου η εκ πατρός καταγωγή του (Ηραία). Από τη Ζάτουνα και το Παλούμπα μέχρι την Κοντοβάζαινα και το Μοναστηράκι. Οδοιπορικό, που δίνει την ευκαιρία να σχηματίσει κανείς σαφή εικόνα της Γορτυνίας, των χωριών που ερημώνουν ή έχουν ερημωθεί… 

Διαβάστε περισσότερα...

Ο καθαρισμός του Μουστού

Σύμφωνα με το astrosnews.gr, με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα ο προγραμματισμένος καθαρισμός του υγροτόπου του Μουστού. Στην κινητοποίηση που έγινε με πρωτοβουλία του Φορέα Διαχείρισης Ορους Πάρνωνα – Υγροτόπου Μουστού, συμμετείχαν πάνω από 100 άτομα και η δουλειά που έγινε αξιόλογη. Αξίζει να σημειωθεί πως οι εθελοντές συνέλλεξαν πολλά μπάζα με μεγάλα κομμάτια μπετόν (!) και πάρα πολλά πεταμένα λάστιχα αυτοκινήτων (κρίμα που δεν έχουμε ακόμα ανακύκλωση!).

Διαβάστε περισσότερα...

Το απόγευμα μιλά ο Κώστας Βλάσης σε ετεροδημότες της Αθήνας

Ο Κώστας Βλάσης, υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο των επαφών του με τους συμπατριώτες του Αρκάδες, τη Δευτέρα 30  Απριλίου 2012, επισκέφθηκε το Εμπορικό και Ιστορικό Κέντρο της Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Η μνήμη του αγίου Νεομάρτυρος Δημητρίου στο Μερκοβούνι

Ξεχωριστή ευλογία και παντοτινή οφειλή των ευσεβών Χριστιανών του Μερκοβουνίου προς τον άγιο Νεομάρτυρα Δημήτριο τον πολιούχο Τριπόλεως αποτελεί το πέρασμα του   από το χωριό Μερκοβούνι πλησίον της Τριπολιτσάς, λίγο πριν το Μαρτύριό του.

Διαβάστε περισσότερα...

Οδυσσέας: “Οι Έλληνες ενωμένοι μπορούν να καταφέρουν ακόμα και αυτό που για άλλους φαντάζει αδύνατο”

Στο Λεβίδι βρέθηκε σήμερα Κυριακή 29 Απριλίου 2012 ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Με την παρουσία του τίμησε την 191η επέτειο της πρώτης νικητήριας μάχης των Ελλήνων κατά των Τούρκων που έγινε στις 14 Απριλίου 1821. Το πρωί της Κυριακής παρακολούθησε τη Δοξολογία και αμέσως μετά κατέθεσε στεφάνι, ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, στο μνημείο των Ηρώων.

Διαβάστε περισσότερα...

Η ομιλία Λυκουρέντζου στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Αρκαδίας, κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, μίλησε σήμερα στην προεκλογική του συγκέντρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Τρεις μεγάλες θρησκευτικές εκδηλώσεις τον Απρίλιο από τη Χορωδία Τρίπολης

Κι αυτός ο Απρίλης, ο Απρίλης του 2012, ανήκει στη ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, αφού μονοπώλησε -παρά το οικονομικό «κραχ»- με τρεις μεγάλες Θρησκευτικές εκδηλώσεις, τις Άγιες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας! Σ’ αυτό, βοήθησαν όλοι της Χ.Τ., από τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ., το Μαέστρο, μα, προπάντων, τους 45 Χορωδούς, που, κατά το προηγούμενο 2μηνο, «θυσίασαν» Οικογένειες και Εργασίες, και έβρισκαν το χρόνο για τις απαραίτητες πρόβες! 

Διαβάστε περισσότερα...

Θερμή υποδοχή στη Νότια Κυνουρία για τον Παντελή Τσιλιβή (εικόνες)

Θερμή  υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι στον υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας κ. Παντελή Τσιλιβή το πρωί του Σαββάτου όπου επισκέφτηκε τα καταστήματα των περιοχών Τυρού και Λεωνιδίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας και ένοπλης ληστείας στην "Κορίνθου – Πατρών"

Εξιχνιάστηκε άμεσα από τις Αστυνομικές Αρχές, υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας και ένοπλης ληστείας με δύο δράστες, στην περιοχή του Αιγίου

Διαβάστε περισσότερα...

Υποβιβασμός για τον Απόλλωνα Τρίπολης

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα του Β’ ομίλου της Β’ τοπικής κατηγορίας μπάσκετ, με τις δύο συνεχόμενες νίκες του ΑΠΟΕΛ Μολάων (επικράτηση εντός έδρας με τον Αστέρα Βλαχιώτη και η έκπληξη της Σπάρτης με νίκη επί του «γηπεδούχου» Φιλαθλητικού), η κατάσταση γινόταν πλέον αρκετά δύσκολη και το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου στην Τρίπολη αποκτούσε πλέον χαρακτήρα τελικού. 

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...