Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 - Kalimera Arkadia

Σε δημόσιες υπηρεσίες της Τρίπολης και στο Δήμο Μεγαλόπολης ο Οδυσσέας

Δημόσιες υπηρεσίες της Τρίπολης καθώς και περιοχές τoυ Δήμου της Μεγαλόπολης επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα...

Στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 μίλησε ο Α. Λυκουρέντζος

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Αρκαδίας, Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, έδωσε σήμερα συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του κ. Κ. Λασκαράτου. Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «Αυτό που εισπράττω από τον λαό είναι η αγωνία του για την επόμενη μέρα των εκλογών.

Διαβάστε περισσότερα...

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Τσιλιβής, ανήμερα την Πρωτομαγιά

Ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας Παντελής  Τσιλιβής  την Τρίτη  πρωί , 1η Μαΐου 2012, θα επισκεφθεί τις παρακάτω περιοχές της Αρκαδίας:  Χρυσοβίτσι, Στεμνίτσα, Δημητσάνα, Βαλτεσινίκο, Βυτίνα.

Διαβάστε περισσότερα...

Η νέα γενιά μπαίνει μπροστά και κερδίζει τη μάχη για την Αρκαδία!

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας , ο Κώστας Βλάσης  μίλησε στους Αρκάδες της Αθήνας. Η μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου αποδείχθηκε μικρή για τους φίλους του Κ.Βλάση, οι οποίοι άκουσαν με προσοχή μια μεστή και με ουσιαστικό περιεχόμενο ομιλία και τον χειροκρότησαν θερμά.

Διαβάστε περισσότερα...

Η συγκέντρωση της «Δημιουργία, ξανά» στην Τρίπολη: «Είμαστε κόμμα των πολιτών, χωρίς πολιτικούς»

Τη Δευτέρα έγινε η συγκέντρωση γνωριμίας της "Δημιουργία, ξανά!" στο κέντρο εκδηλώσεων "Κάρτσοβα" στην Τρίπολη. 

Ομιλητές ήταν ο Αρκάς (από την οικογένεια Λυκουρέντζου, από το Περθώρι) Σιάτρας Γιάννης, Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Υποψήφιος Βουλευτής της Β' Αθηνών και οι υποψήφιοι του Νομού Αρκαδίας Γιώργος Ζαφειράκης, και Γιώργος Γκριντζιάς. 

Διαβάστε περισσότερα...

Γιάννης Πανούσης: «Η ΔΗΜΑΡ αποτελεί ένα πόλο ανασύνθεσης και ανασυγκρότησης του δημοκρατικού, σοσιαλιστικού και αριστερού χώρου»

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δημοκρατικής Αριστεράς με ομιλητή τον Αρκά Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Γιάννη Πανούση, έγινε στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης.

Παρόντες ήταν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, η αντιπεριφερειάρχης, Ντίνα Νικολάκου, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, ο δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Βόσνος, η Γεωργία Παναγοπούλου κ.α.

Διαβάστε περισσότερα...

Διαβόητος Ρουμάνος απατεώνας που τον έψαχναν σε όλη την Ευρώπη "πιάστηκε" στην Πελοπόννησο!

Συνελήφθη, σήμερα (30-4-2012) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 40χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας, γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Διαβάστε περισσότερα...

Συγκέντρωση στην Πλατεία Άρεως ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή!

Ασφαλείς πληροφορίες του kalimera-arkadia.gr, αναφέρουν ότι το κόμμα της «Χρυσής Αυγής» έχει προγραμματίσει για την προσεχή Παρασκευή, δύο 24ωρα, πριν ανοίξουν οι κάλπες, προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη της Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

"Δεν καταργείται το Βοήθεια στο Σπίτι - Θα δημιουργηθούν 5.000 νέες θέσεις εργασίας" λέει το Υπουργείο Εργασίας...

Από το Υπουργείο Εργασίας, ανακοινώθηκε: "Προκαλεί πραγματικά εντύπωση η ανακοίνωση ορισμένων Σωματείων και Συλλόγων Εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης αφού επεξεργάστηκε συστηματικά εδώ και 10 μήνες το συγκεκριμένο πρόγραμμα, κατάφερε όχι μόνο να διατηρήσει το υφιστάμενο πρόγραμμα για τους 60.000 ωφελούμενους και να διασφαλίσει τους εργαζόμενους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά και την επέκταση σε 70.000 νέους ωφελούμενους για τους οποίους τα κριτήρια είναι διαφορετικά (ηλικία και άλλα) μιας και το νέο πρόγραμμα αφορά ασφαλισμένους στα Ταμεία που θα καλυφθούν με διαφορετικούς όρους από εκείνους που αφορούν στους 60.000 του υφιστάμενου προγράμματος.

Διαβάστε περισσότερα...

Νίκος Παγώνης: «Τα μαγικά λόγια μακριά από μας»

H Ειρήνη Νικολοπούλου «Με το Βλέμμα στο Μέλλον» συναντά στο στούντιο της Focus Web TV την Καλλιρρόη Παυλέα υποψήφια Βουλευτή Αʼ Αθήνας ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Παγώνη υποψήφιο Βουλευτή Αρκαδίας ΔΗΜ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Μαζί συζητούν για τις εκλογές της 6ης Μαϊου, τις προτάσεις τους για την έξοδο από την κρίση, τις δηλώσεις του Γ. Προβόπουλου διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ κάνουν τις προτάσεις τους για το πώς θα γίνει η μείωση του χρέους.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...