Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 05 Απριλίου 2012 - Kalimera Arkadia

Τη συνεργασία με το ΤΕΙ Κρήτης για τη διαχείριση των σκουπιδιών ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης συνεδρίασε κατεπειγόντως, το βράδυ της Παρασκευής, στο Πνευματικό Κέντρο και αποφάσισε, κατά πλειοψηφία να εγκρίνει τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης συνεργασίας και ανάθεσης ερευνητικού και αναπτυξιακού έργου μεταξύ του Δήμου και του ΤΕΙ Κρήτης, για την ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων που παράγει ο Δήμος.

Διαβάστε περισσότερα...

Ελεύθερα αφέθηκαν τα τέσσερα άτομα για τα επεισόδια στο Περιφερειακό Συμβούλιο - Θα οριστεί τακτική δικάσιμος

Η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές πέντε ατόμων σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης. Ήδη, κόσμος έχει συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο της αστυνομίας. Ένας αφέθηκε ήδη ελεύθερος, ενώ ελεύθεροι και οι άλλοι τέσσερις, περίπου στις 3.00 μετά τα μεσάνυχτα. 

Σχηματίστηκε δικογραφία και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

Διαβάστε περισσότερα...

14.680 κροτίδες κατασχέθηκαν στην Κορινθία

Στο πλαίσιο ελέγχων ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα για την αποφυγή ατυχημάτων και άλλων δυσάρεστων περιστατικών από την παράνομη εμπορία και χρήση κροτίδων και βεγγαλικών, συνελήφθη σήμερα (5-4-2012) το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση του νόμου περί κροτίδων -βεγγαλικών.

Διαβάστε περισσότερα...

Video από τα πρωτοφανή επεισόδια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου!

Μέσα σε τρεις ημέρες, η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, διακόπηκε δύο φορές, εξαιτίας επεισοδίων. Την πρώτη φορά, αυτό συνέβη τη Δευτέρα, ενώ επεισόδια συνέβησαν και το απόγευμα της Πέμπτης.

Ειδικά, τα σημερινά επεισόδια ήταν ακόμα πιο σοβαρά, αφού για κάποια λεπτά, επικράτησε το απόλυτο χάος, μέσα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, όταν εξαγριωμένοι κάτοικοι της Μαντινείας επιτέθηκαν προς τον Περιφερειάρχη και προς περιφερειακούς συμβούλους, πετώντας πάνω τους, ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Αναποδογύρισαν έπιπλα και επικράτησε πανικός.

Διαβάστε περισσότερα...

18χρονη κοπέλα από την Κορινθία κατηγορεί τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία έγινε χθες στην ασφάλεια της Κορίνθου, όταν μία 18χρονη κοπέλα κατήγγειλε ότι ο πατέρας την κακομεταχειρίζεται. Ειεδικότερα, είπε ότι την χτυπά και πως την κρατούσε με τη βία μέσα στο σπίτι τους, το ποίο βρίσκεται στο Σοφικό Κορινθίας. 

Διαβάστε περισσότερα...

Διακόπηκε οριστικά για σήμερα η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Η τελευταία εξέλιξη από το Πνευματικό Κέντρο είναι ότι η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που διακόπηκε, λόγω των σοβαρών επεισοδίων, δεν πρόκειται να συνεχιστεί. Αυτό ανακοίνωσε επίσημα, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, Γιώργος Πουλοκέφαλος.

Η αρχική σκέψη ήταν να συνεχιστεί η συνεδρίαση στην πάνω αίθουσα του κτιρίου, αλλά εγκαταλείφτηκε στην πορεία.

Διαβάστε περισσότερα...

"Γυαλιά - καρφιά" στο Περιφερειακό Συμβούλιο - Σοβαρά επεισόδια και ζημιές στο Πνευματικό Κέντρο (ph)

Εικόνες από την αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, αμέσως μετά τα επεισόδια δημοσιεύει το kalimera-arkadia.gr. Βλέποντας, τις φωτογραφίες, μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε τις σοβαρές ζημιές που έγιναν στο Πνευματικό Κέντρο και να καταλάβετε την ένταση των επεισοδίων που είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί, για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, το Περιφερειακό Συμβούλιο και να μην ληφθεί απόφαση για τη μονάδα βιοαερίου στη Μαντινεία… 

Διαβάστε περισσότερα...

Έτοιμες οι πυροσβεστικές δυνάμεις της Πελοποννήσου για την αντιπυρική περίοδο

Με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των κρατικών υπηρεσιών ενόψει της επερχόμενης θερινής περιόδου ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος συναντήθηκε σήμερα (5/4/12) στην Τρίπολη με το Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου κ. Αθανάσιο Ρούμπο.

Διαβάστε περισσότερα...

Στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Marketing & Branding Τόπου ο Φoρέας Διαχείρισης Πάρνωνα

Ο Φορέας Διαχείρισης της προστατευόμενης περιοχής Πάρνωνα – Μουστού συμμετείχε στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Marketing & Branding Τόπου που πραγματοποιήθηκε την περίοδο 30 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2012 στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο, παρουσιάζοντας εργασία υπό την μορφή Poster με τίτλο: «Προσέλκυση επισκεπτών σε προστατευόμενες περιοχές. Η πρόκληση του Πάρνωνα».

Διαβάστε περισσότερα...

Πως φτάσαμε στη διακοπή του Περιφερειακού Συμβουλίου και στα σοβαρά επεισόδια...

Λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι, δεκάδες τρακτέρ, με μαύρες σημαίες, εμφανίστηκαν, στους δρόμους της Τρίπολης και κατευθύνθηκαν προς το Πνευματικό Κέντρο. Εκεί, που θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου και θα ληφθεί απόφαση για τη μονάδα βιοαερίου, στη θέση «Μπέλμπερη» της Μαντινείας.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...