Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 07 Απριλίου 2012 - Kalimera Arkadia

Νίκησαν οι Δρομείς, έχασε ο Απόλλωνας Τρίπολης

Αγωνιστική δράση είχαμε στον τοπικό χώρο του μπάσκετ το Σάββατο με τις δύο από τις Αρκαδικές ομάδες να αγωνίζονταν κανονικά στα αντίστοιχα πρωταθλήματά τους. Πιο αναλυτικά λοιπόν για το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας η ομάδα του Συλλόγου Δρομέων έδινε ένα δύσκολο ματς στην Καλαμάτα επί του τοπικού ΑΠΣ Ακάδημου, σε μία αναμέτρηση στην οποία η ομάδα της Αρκαδίας τελικά κατάφερα να επικρατήσει με 44-61, παίζοντας καλό μπάσκετ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Διαβάστε περισσότερα...

Καλλιέργεια τρούφας στην Αρκαδία; Ποιες προϋποθέσεις απαιτούνται…

Το  Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργάνωσε ημερίδα για τις καινοτόμες καλλιέργειες το Σάββατο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τριπόλεως, με θέμα: «ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ: ΠΩΣ – ΠΟΥ – ΠΟΤΕ»

Σκοπός της ημερίδας ήταν να παρουσιαστεί στο αρκαδικό κοινό, που επιδεικνύει έντονο ενδιαφέρον, οι εναλλακτικές και καινοτόμες καλλιέργειες που μπορούν να αναπτυχθούν στην περιοχή μας και να ενημερωθούν ενεργοί και εν δυνάμει καλλιεργητές.

Διαβάστε περισσότερα...

«Τέλος» για φέτος το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου!

Η διεύθυνση του Χιονοδρομικού Κέντρου της Οστρακίνας ανακοίνωσε ότι το χιονοδρομικό ολοκλήρωσε την λειτουργία του για εφέτος λόγω υψηλών θερμοκρασιών και ανάλογης ποιότητας χιονιού.

Έτσι, λοιπόν, ολοκληρώνεται μία χρονιά άκρως επιτυχημένη για το Χιονοδρομικό. 

Διαβάστε περισσότερα...

Όλη η αλήθεια για την παραίτηση Μπεντεβή – Ποτέ δεν έγινε αποδεκτή από τον Τατούλη

Την περασμένη Δευτέρα (τότε που συνεδρίασε το περιφερειακό συμβούλιο και διακόπηκε για πρώτη φορά, λόγω επεισοδίων), ο περιφερειακός σύμβουλος, Κώστας Μπεντεβής δεν είχε ψηφίσει την εισήγηση του Περιφερειάρχη, για να παραπεμφθεί η υπόθεση της μονάδας βιοαερίου, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Εκείνη την ημέρα, ο Κ. Μπεντεβής υπέβαλλε την παραίτησή του προς τον Περιφερειάρχη.

Η παραίτηση δεν έγινε αποδεκτή από τον Πέτρο Τατούλη. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα...

Έχασε στο Πέραμα ο Αρκαδικός – Παραμένει στην 6η θέση

Ο Αρκαδικός έχασε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Αυτή τη φορά ηττήθηκε στο Πέραμα, με εννέα πόντους διαφορά. Την επόμενη αγωνιστική (21 Απριλίου) θα φιλοξενήσει τον Πανερυθραϊκό.

Τα αποτελέσματα:

Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλη Εβδομάδα με τον «Ορφέα» στον Ναό του Αγίου Δημητρίου Τρίπολης

Την Μ. Τρίτη, 10 Απριλίου 2012, η μικτή χορωδία του "ΟΡΦΕΑ" θα ψάλλει, υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Βασίλη Τζαβάρα, το Τροπάριο της Κασσιανής στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Τρίπολης. Το Τροπάριο της Κασσιανής του οποίου την ενορχήστρωση έχει επιμεληθεί ο κ. Θεμιστοκλής Πολυκράτης, είχε μαγνητοσκοπηθεί και παρουσιαστεί το 1990 από την ΕΤ1.

Διαβάστε περισσότερα...

Β. Κοντοζαμάνης: «Κι εγώ οργισμένος είμαι. Δεν ζω σε γυάλινο πύργο. Η πολιτική δεν είναι το επάγγελμά μου»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα «Μετρό» ο Βασίλης Κοντοζαμάνης. Μάλιστα, η εφημερίδα προχώρησε σε ειδική έκδοση για την Αρκαδία!

Τη συνέντευξη μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω…

Διαβάστε περισσότερα...

Το φιλανθρωπικό κατάστημα της Εκκλησίας στο Άστρος Κυνουρίας (ph)

Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα και σε ένα  συγκινητικό κλίμα,  προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, παρουσία Κλήρου, Λαού και Αρχόντων εγκαινιάστηκε ένα ακόμη Φιλανθρωπικό κατάστημα στην Μητρόπολή Μαντινείας και Κυνουρίας, το οποίο είναι συνέχεια του πετυχημένου Προγράμματος της Μητροπόλεως με την ονομασία «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ».

Διαβάστε περισσότερα...

Χωρίς Κουρμπέλη, Μπαρτολίνι και Περόνε απέναντι στον Άρη

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος (7.00 μ.μ.) με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, στην οποία ο Έλληνας τεχνικός πήρε τους παρακάτω δέκα εννέα ποδοσφαιριστές: 

Διαβάστε περισσότερα...

Τι θα αλλάξει στην οδό «Γρηγορίου Λαμπράκη»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοίνωσε προσφάτως ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δημοπρατηθεί το έργο της ανάπλασης της οδού «Γρηγορίου Λαμπράκη», για να επιλεγεί ανάδοχος και να ξεκινήσουν τα έργα.

Ποια έργα θα γίνουν εκεί;

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...