Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με δύο συμμετοχές η Αρκαδία στον τελικό του διαγωνισμού Life’s Good (vd)!

Με δύο συμμετοχές η Αρκαδία στον τελικό του διαγωνισμού Life’s Good (vd)!
Ο διαγωνισμός Life’s Good έφτασε στην τελική του φάση και έχει έντονο «άρωμα» Αρκαδίας! 
Από τις 24 Μαρτίου μέχρι και τις 13 Απριλίου, οι 4 ομάδες που διακρίθηκαν στις 3 πρώτες φάσεις / κατηγορίες του διαγωνισμού μπαίνουν σε τροχιά... τελικού!       
Από την Αρκαδία, στον τελικό πέρασαν οι 3citizens με το τραγούδι «Είναι η πόλη μαγική» και η Εκπληκτική Γορτυνία το Κλέφτικο Κολοκοτρωναίικο τραγούδι (βίντεο του Χρήστου Κιντή με την ομάδα που αποτελείται από την Αθανασία Σταυρούλα και Ευγενία Κιντή»

Τα βίντεο υποβάλλονται ξανά στην κρίση του κοινού, εκκινώντας από μηδενική βαθμολογία διατηρώντας όμως τον κωδικό που είχατε την προηγούμενη φάση του διαγωνισμού.
Η ψηφοφορία γίνεται με 2 τρόπους: Με sms ή μέσω facebook.
Για τα sms, υπάρχει η δυνατότητα πολλαπλής ψήφου σε κάποια ομάδα/video από κάθε χρήστη, ενώ μέσω facebook προβλέπεται μία ψήφος ανά χρήστη.

Κατά την ψηφοφορία του κοινού στην τελική φάση του διαγωνισμού δεν θα προσμετρηθούν οι ψήφοι που έλαβαν οι συμμετοχές των διαγωνιζόμενων στις Α’, Β’ και Γ’ κατηγορίες της προηγούμενης Φάσης του διαγωνισμού.
Τα αποτελέσματα δεν είναι ανακοινώσιμα και επομένως ορατά, για όσο διάστημα διαρκεί η ψηφοφορία. Τη Δευτέρα 14 Απριλίου δημοσιοποιούνται τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τις θέσεις 4-12 αλλά παραμένουν κρυφά τα αποτελέσματα των 3ων πρώτων θέσεων.
Μέσα στην εβδομάδα μαγνητοσκοπείται ο τελικός ο οποίος θα προβληθεί την Κυριακή 20/04 (Κυριακή του Πάσχα) στην εκπομπή ο Κόσμος Ανάποδα.
 
 
 

2 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...