Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καινοτόμες ιδέες και μεθόδους για αύξηση των πωλήσεων και ικανοποίηση των καταναλωτών από τη στήλη «Επικοινώνησέ το»!

Καινοτόμες ιδέες και μεθόδους για αύξηση των πωλήσεων και ικανοποίηση των καταναλωτών από τη στήλη «Επικοινώνησέ το»!
«Σε μια εποχή που διέπεται από ποικίλους ανασταλτικούς παράγοντες, ως προς την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και κατ΄επέκταση των πωλήσεων, με κύριο παράγοντα την οικονομική συρρίκνωση, καλούμαστε να κατανοήσουμε, να διεισδύσουμε και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας ως προς την ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης, μέσω της εκπαίδευσης και των καινοτόμων ιδεών» αναφέρει η Σύμβουλος Επικοινωνίας Πένυ Σ. Δεληγιάννη η οποία επιμελείται και γράφει τη νέα στήλη «Επικοινώνησέ το» που μπορείτε να διαβάζετε μέσα από το kalimera-arkadia.gr!
Ήδη, στη στήλη έχουν καταχωρηθεί άρθρα για την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις, το Marketing, τις πωλήσεις, τη διαφήμιση, την έρευνα αγοράς, την καταναλωτική συμπεριφορά και το management.
Περισσότερα, διαβάστε εδώ: http://www.kalimera-arkadia.gr/epikoinonise-to.html

1 σχόλιο

  • ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ Παρασκευή, 30 Μαϊος 2014 17:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Κρητικός ο εφευρέτης που αλλάζει τις συνήθειες στις παραλίες όλου του κόσμου!

    Σε μια Ελλάδα που προσπαθεί ζαλισμένη να συνέλθει από την κρίση, ένα λαμπρό παράδειγμα πείσματος για επιτυχία και εφευρετικότητας μας έρχεται από την Κρήτη. Ο Χρήστος Μιχελάκης αντιστεκόμενος στο μούδιασμα που προκάλεσαν οι δύσκολες συνθήκες της χώρας μας, βάλθηκε να υλοποιήσει και να προωθήσει μια πατενταρισμένη με Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας ιδέα του με σκοπό να τη “βγάλει” σε μαζική παραγωγή.

    Πρόκειται για το ο AquaSafeBag ένα 100% αδιάβροχο τσαντάκι μέσης που μετατρέπεται αυτόματα σε σωσίβιο και είναι απαραίτητο σε:

    Λουόμενους σε παραλίες- πλαζ-πισίνες
    Διάφορα είδη σκαφών (αναψυχής, ιστιοπλοϊκά, αλιευτικά, φουσκωτά)
    Ναυαγοσώστες και όσους ασχολούνται με τα θαλάσσια sports
    Ψαράδες

    Με το AquaSafeBag ο καθένας μπορεί να έχει με ασφάλεια τα προσωπικά του αντικείμενα (κινητό. τηλέφωνο, κλειδιά, χρήματα) προστατευμένα από το νερό, και ταυτόχρονα να απολαμβάνει την απόλυτη προσωπική του ασφάλεια μέσα στο νερό αφού με το τράβηγμα ενός κορδονιού το AquaSafeBag μετατρέπεται σε σωσίβιο.
    Όπως μας εξηγεί ο εφευρέτης Χρήστος Μιχελάκης έμπνευσή του για το AquaSafeBag υπήρξαν οι πανέμορφες κρητικές παραλίες, οι ανάγκες των λουόμενων να ασφαλίσουν τα πράγματά τους και η ανάγκη τους να νιώθουν ασφάλεια κατά τη διάρκεια που κολυμπούν.

    Αυτές τις μέρες η προώθηση του AquaSafeBag γίνεται μέσα από το site IndieGogo που παρέχει τη δυνατότητα σε εφευρέτες να υλοποιήσουν και να παράξουν μαζικά το προϊόν τους μέσω μιας πλατφόρμας υποστήριξης της εφεύρεσης.
    Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το AquaSafeBag και να στηρίξετε την παραγωγή του δείτε περισσότερα στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

    Υποστήριξη στο http://igg.me/at/asb

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...