Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εσεις ψηφίσατε; Βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό διεκδικεί νεαρός drummer από την Τρίπολη (vd)!

Εσεις ψηφίσατε; Βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό διεκδικεί νεαρός drummer από την Τρίπολη (vd)!
Παιδί από την πόλη μας, με την ιδιότητα του ντράμερ, ο Δημήτρης Βουτυρίτσας, έχει λάβει μέρος σε διαγωνισμό φτιάχνοντας το δικό του βίντεο διεκδικώντας με αυτό τον τρόπο τη νίκη.
Ειδικότερα το Modern Music School και ο Thomas Lang, ένας από τους καλύτερους ντράμερ στον κόσμο, πρόκειται να στείλουν δύο μαθητές drums του Modern Music School στο Los Angeles για να συμμετάσχουν στο "Thomas Lang’s Big Drum Bonanza" Camp από τις 2 έως τις 6 Ιουλίου 2014!
 
Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει τρεις φάσεις. Η πρώτη φάση ψηφοφορίας αρχίζει στις 7 Απριλίου και τελειώνει στις 21 Απριλίου. Πως μπορούμε να στηρίξουμε το Δημήτρη; Μόνο με δύο like στο βίντεο του, εδώ: http://www.modernmusicschool.com/en/fb-drum-bonanza/59...
Στο "Thomas Lang’s Big Drum Bonanza" θα συμμετέχουν διάσημοι ντράμερ, έχουν ήδη ανακοινωθεί οι Chris Coleman, Matt Garstka, Tony Royster Jr, Acquiles Priester, Thomas Lang και θα ανακοινωθούν κι άλλα τεράστια ονόματα του χώρου.
Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί από τις 26 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2014.
 
Τα βίντεο των τελικών φιναλίστ θα κριθούν από επιτροπή που μεταξύ άλλων απαρτίζεται από τους Thomas Lang, Chris Coleman, George Kollias. Οι 2 τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν στις 2 Ιουνίου και θα πετάξουν για το Los Angeles την 1η Ιουλίου!
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον πατριώτη μας το Δημήτρη Βουτυρίτσα, ένα ακόμα ταλέντο από τον τόπο μας και φυσικά μπορεί να την έχει μόνο με τη στήριξη όλων μας!
 
Β.Π.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...