Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση της καλοκαιρινής συλλογής ανατομικών υποδημάτων του «Ευ Βαδίζειν»

Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση της καλοκαιρινής συλλογής ανατομικών υποδημάτων του «Ευ Βαδίζειν»
Με πλήθος κόσμου και με μεγάλη επιτυχία ,πραγματοποιήθηκε στο ΜΕΛΑΘΡΟΝ την  Τετάρτη 25-06-14, η παρουσίαση της καλοκαιρινής συλλογής ανατομικών υποδημάτων 2013-2014 του καταστήματος Ευ Βαδίζειν, Τάσου Σεχιώτη 26 στην Τρίπολη.
Τα υποδήματα παρουσιάστηκαν με ξεχωριστό τρόπο από τα μοντέλα και συνδυάστηκαν με ρούχα υψηλής ποιότητας, που αναδείκνυαν τον τύπο κάθε υποδήματος, υποδεικνύοντας έτσι και τον τρόπο που μπορούν να φορεθούν , ώστε να προσφέρουν άνεση, μόδα και στυλ.
Η επίδειξη αυτή είχε σκοπό, αφ ενός να προβάλει τη μεγάλη ποικιλία κομψών και μοντέρνων ανατομικών παπουτσιών, που προσφέρει το κατάστημα Ευ Βαδίζειν στους πελάτες του, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αφ ετέρου να αναδείξει τη συμβολή του ανατομικού παπουτσιού στην υγεία του ποδιού, μέσω της τεχνογνωσίας και της χρήσης ποιοτικών υλικών στην κατασκευή του, χωρίς ωστόσο να στερεί σε κομψότητα και μοντέρνο σχεδιασμό.
Τα άνετα, μοντέρνα και κομψά ανατομικά παπούτσια πλαισίωσαν ιδανικά, ρούχα από τα καταστήματα: Αγγελικής Χόντου, Δαρειώτου 8, ( επώνυμο γυναικείο ρούχο),GIOVANNI (ανδρικό ρούχο) και MEXX(παιδικό ρούχο).
Τα υπέροχα κοσμήματα που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση ήταν επιλογές από το κοσμηματοπωλείο Μέγγος Δημήτρης, Γεωργίου Α 5( Πλατεία Αγ. Βασίλειου).
Τα υπέρλαμπρα νυφικά, που φόρεσαν τα μοντέλα και εντυπωσίασαν το κοινό, πάντα συνδυασμένα με το νυφικά ανατομικά υποδήματα του καταστήματος, ήταν μια ευγενική προσφορά του SPOZA BELLA.
Τα σύνολα φόρεσαν και παρουσίασαν τα μοντέλα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΑ ΒΟΣΝΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΤΤΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΚΟΥΝΤΑΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΣΑΝΤΥ ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΥ, , ΕΒΙΤΑ ΚΟΥΤΣΙΑΡΑ και τα παιδικά ρουχαλάκια παρουσιαστήκαν από τους μικρούς μας φίλους ΝΑΓΙΑ & ΝΙΚΟΛΑΣ ΤΣΑΝΤΙΛΗ.
Τα χτενίσματα επιμελήθηκε το κομμωτήριο Λυγερή Hair Design, Τάσου Σεχιώτη 37.
Το μακιγιάζ επιμελήθηκε η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ με καλλυντικά προϊόντα Dessange Paris.
Τα γλυκά προσέφεραν τα ζαχαροπλαστεία Χαρά-28ης Οκτωβρίου 33- ΤΡΙΠΟΛΗ .
Η μουσική επένδυση που έδωσε ρυθμό στην επίδειξη ήταν επιλογή του Music center, που επιμελήθηκε ο Σταύρος Κοτσίοπουλος, Γεωργίου Α 3 (Πλατεία Αγ. Βασιλείου).
Στους παρευρεθέντες προσφέρθηκε εκτός από τα νοστιμότατα γλυκά, ένα ιδιαίτερο και δροσερό cocktail .
 Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν:
 GENESIS- GIORGOS GRIGORIADIS.
Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν:
 Safe step by rambler
 Notaras (berkemman, ara)
 Kickers
 Linea anatomico
 Stonefly
 Reflex
 Παπαέλληνας (scholl)
 Κοσμήματα Μέγγος Δημήτριος
 Λυγερή Hair Design
 Αγγελικής Χόντου
 MEXX(παιδικό ρούχο)
 Και ο νέος πλαστικός χειρουργός Mιχάλης Kουτσούρης
 Παναρκαδική Ιατρική Μέριμνα Α.Ε., Τραμπίδου & Βαλαωρίτου 1, Τρίπολη
 Ιατρόπολις Αρκαδίας Ε.Π.Ε.
Χορηγοί επικοινωνίας ήταν:
Η υπέροχη και άκρως επαγγελματική κάλυψη του video και των φωτογραφιών της εκδήλωσης ήταν από το KALIMERA-ARKADIA. Η ιστοσελίδα KALIMERA-ARKADIA- Έλλη Αρτοπούλου που κάλυψε την εκδήλωση και μέσο του site μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό καθώς και video από την εκδήλωση .
Το Free Press περιοδικό NEO MAGAZINO του κ. Βαγγέλη Χρονόπουλου- Γεν. Κολοκοτρώνη12-Ναύπλιο,με πάνω από 80,000 αντίτυπα στους νομούς ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ .
Στα backstage της επίδειξης και όχι μόνο, ήταν το FAMOUS EVENTS,δημιουργώντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα και αποτυπώνοντας κάθε όμορφη λεπτομέρεια της βραδιάς.
Τα πλούσια δώρα προσέφεραν:
NEFELES MAINALON RESORT, Σαμπράκος Γιάννης και Άννα Ρήγα στον ΚΑΡΔΑΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Τρικολώνιον Country Luxury Hotel, στην ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΞΕΝΩΝΑΣ ΤΣΑΡΜΠΟΥ, Παπαδημητρίου Χριστίνα στην ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΜΑΝΙΑΤΗΣ HOTEL, στα ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Επίσης η εταιρεία SCHOLL και ο αντιπρόσωπος Κ.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, προσέφεραν
υπέροχες βούρτσες μαλλιών για εύκολο χτένισμα Dessata .
Όλοι οι παρευρισκόμενοι έφυγαν με χειροποίητα δώρα σχεδιασμένα από την Σοφιάννα Τεριακή ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Στον χώρο της εκδήλωσης είχε αναρτηθεί πανό με όλους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές με logos και ευχαριστίες, που ήταν ορατό σε όλους του παρευρισκόμενους. Το stand με τα logos των χορηγών στόλισε την βιτρίνα του καταστήματος Ευ Βαδίζειν, συνεχίζοντας έτσι τη διαφήμιση των χορηγών στους πελάτες και το κόσμο του καταστήματος.
Μια μικρή γεύση της εκδήλωσης σε φωτογραφίες και video μπορείτε να παρακολουθήσετε στα ακόλουθα link:
καθώς και στο www.famousevents.gr
Την όλη επιμέλεια της εκδήλωσης καθώς και τη λιτή και ανάλαφρη διακόσμηση του χώρου που εντυπωσίασε το κοινό ανέλαβε η διακοσμήτρια Σοφιάννα Τεριακή, δημιουργώντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα.
Το κατάστημα Ευ Βαδίζειν ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξη και την προσέλευσή του και επιφυλάσσεται για μελλοντικά υπέροχα Shows,που θα ενημερώνουν για το ανατομικό υπόδημα, θα είναι άρτια οργανωμένα και θα προσφέρουν όμορφες γεμάτες λάμψη βραδιές.
Σοφιάννα Τεριακή
Διακοσμήτρια, ιδιοκτήτρια Ευ Βαδίζειν 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...