Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η νέα μόδα είναι το μπουγέλωμα με παγωμένο νερό! (vd)

Η νέα μόδα είναι το μπουγέλωμα με παγωμένο νερό! (vd)
Όσοι έχετε λογαριασμό στο facebook,twitter ή στο instagram ίσως να έχετε δει να πλημμυρίζουν με video ανθρώπων που ρίχνουν κουβάδες νερού και πάγου στα κεφάλια τους.
Η νέα αυτή μόδα έχει σαν στόχο  την ευαισθητοποίηση για την αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση ( νόσος ALS ή νόσος του Lou Gehrig ) και την οικονομική ενίσχυση  του ιδρύματος  ALS .
Η νέα αυτή μόδα  ξεκίνησε στη Μασαχουσέτη με τον πρώην παίκτη μπέιζμπολ του Boston College Pete Frates, ο οποίος είχε διαγνωστεί με τη νόσο ALS το 2012. 
Πολλόι επώνυμοι έχουν λάβει μέρος σ΄αυτή τν πρόσκληση - πρόκληση όπως η Opra winfrey,ο Bill Gates, ο Δήμαρχος της Βοστώνης Marty Walsh, η  Selena Gomez , ο ιδιοκτήτης του facebook Μarc Ζuckerberg.
Το εντυπωσιακό αύτής της δοκιμασίας είναι πως ο κάθε ένας που παίρνει μέρος στο  Ice Bucket Challenge πρέπει να προκαλέσει τρία άτομα ακόμη να συμμετάσχουν. Όποιος αποδεχτεί την πρόκληση ενισχύει με 10 δολάρια και όποιος αρνηθεί θα πρέπει να καταβάλει το ποσο των 100 δολαρίων στο ίδρυμα.
Σύμφωνα με το ALS Association , η οργάνωση έχει συγκεντρώσει 1.35 εκατομμύρια δολάρια  από τις 29 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου.
Ο John Fratesδήλωσε: "Ποιος  να το ήξερε πως το μόνο που θα χρειαζόταν ήταν μια σακούλα πάγο και ένας κουβάς;"

1 σχόλιο

  • Ice-ice baby
    Ice-ice baby Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014 18:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν εξαιρέσουμε τις περιπτώσεις των κουβάδων με τα παγάκια, στις υπόλοιπες με το απλό νερό, πού το ξέρουμε ότι είναι παγωμένο;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...