Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Είναι έγκυος η Maria Menounos από την Αρκαδία;

Είναι έγκυος η Maria Menounos από την Αρκαδία;
Ενα σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία με τον πατέρα της μας έβαλε σε υποψίες. Είναι η Μαρία Μενούνος (από το Άκοβο Φαλαισίας) έγκυος; Η όμορφη παρουσιάστρια έχει δηλώσει στο παρελθόν πως το θέμα μητρότητα την ενδιαφέρει ιδιαίτερα και φυσικά θέλει να αποκτήσει παιδιά.



Η φωτογραφία στο instagram
Η Menounos μας συστήνει τον πατέρα της, ελληνικής καταγωγής, αφού τον αποκαλεί Papou σε μια φωτογραφία του που ανέβασε στο προφίλ της.

/
"O παππούς με τα εγγόνια του" σημειώνει κάτω από τη φωτογραφία αναφερόμενη στα σκυλάκια, για να συμπληρώσει... "Μέχρι να έρθουν και τα πραγματικά του εγγόνια". Η τελευταία αυτή φράση είναι που μας έκανε να σκεφτούμε. Λες;

Παλιότερες δηλώσεις
Διατηρώντας σταθερή σχέση με τον σκηνοθέτη Keven Undergaro, τα τελευταία 15 χρόνια, θα υπέθετε κανείς πως θα μπορούσε να πάρει τη μεγάλη απόφαση εδώ και καιρό.



"Για μένα το να είσαι γονιός είναι η πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο και όταν το κάνω, θέλω να είμαι αφοσιωμένη και θέλω να είμαι 100% έτοιμη να γίνω η καλύτερη μαμά" αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή της όταν και έκανε γνωστό πως είχε ήδη προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων της για μελλοντική χρήση. "Προς το παρόν δεν βλέπω τον εαυτό μου στην κατάλληλη θέση γι' αυτό" συμπλήρωνε. Αυτά πριν από δύο χρόνια, όταν και αποφάσιζε να αφοσιωθεί στην δουλειά και την καριέρα της για κανά δυο χρόνια ακόμη όπως έλεγε χαρακτηριστικά. 

Πάντως πριν από λίγο καιρό φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Shape Σεπτεμβρίου και εκεί δεν υπήρχε καμία υποψία, σε ότι αφορά το σώμα της, πως μπορεί να περιμένει παιδί. Ο καιρός θα απαντήσει σε όλες τις απορίες.
tlife

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...