Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Οδυσσέας ... «κάρφωσε» τη Ρένα μέσα από το twitter!

Ο Οδυσσέας ... «κάρφωσε» τη Ρένα μέσα από το twitter!
Μεγάλο το «καρφί» από τον Αρκά Υφυπουργό Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου προς την Περιφερειάρχη Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, μέσα από το twitter.
Η σπόντα του Οδυσσέα ήταν η εξής ... «Η κα Δούρου, στην Περιφέρεια Αττικής ψήφισε τελικά τον Προϋπολογισμό του κ Σγουρού, του ανθρώπου της "διαπλοκής"& των "εργολάβων", όπως έλεγε προεκλογικά».
Θα υπάρξει απάντηση;

2 σχόλια

  • Μυγδαλια
    Μυγδαλια Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014 03:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ Η ΔΟΥΡΟΥ ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΡΦΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΑΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ Η ΒΟΥΛΤΕΨΗ, ΣΤΑ ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ''ΣΚΕΦΤΗΚΕ'' ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΚΑΔΙΚΑ ΜΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.

  • γορτυνιος
    γορτυνιος Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014 02:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφου δεν μπορεις ουτε σαν μελος μιας καταρεουσας κυβερνησης να πεις κατι για το ''εργο σου,, καταφευγεις σε αντιπολιτευτικα ψευδη σχολιακια. Αρα ουτε και αντιπολιτευση δεν μπορεις να κανεις,δηλαδη ψαξε για δουλεια μετα τις εκλογες. Εκτος και αν νομιζεις οτι οι Αρκαδες ειναι ηλιθιοι. Ποσο μαλλον ..οι Γλανιτσιωτες. Δεν σε σωζει ουτε μια βροχη. Μηπως γνωριζεις το ποσοστο της ανεργειας;;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...