Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προτάσεις για το Cineville: Όλα μπορούν να συμβούν ... «Στα καλά καθούμενα»!

Προτάσεις για το Cineville: Όλα μπορούν να συμβούν ... «Στα καλά καθούμενα»!
Ξέρω ότι όλοι μας τις Ελληνικές ταινίες τις βλέπουμε πολύ διστακτικά (και δίκαια, πολλές φορές), είναι καλό όμως να τις βλέπουμε και να στηρίζουμε τον Ελληνικό κινηματογράφο.

Ο Μπάμπης (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος) ζει μια ζωή βαρετή, στον καναπέ, μπροστά σε μια τηλεόραση ζώντας μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές. Τίποτα δεν μπορεί να τον σηκώσει από τον καναπέ ούτε ο φίλος του (Πάνος Μουζουράκης).
Μέχρι που η ζωή του χτυπά τη πόρτα για την ακρίβεια του τρυπά τον τοίχο με ένα αγροτικό και οδηγό την Αθηνά (Ζέτα Μακρυπούλια).
Από εκείνη τη στιγμή και μετά ξεκινά το ταξίδι τους που θα τους αλλάξει τη ζωή και περιλαμβάνει ένα πιάνο που κρύβει θησαυρό, μια καλόγρια την Εύα (Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους), μια παρουσία που αναζητά τον κληρονόμο της,μια άπιστη αρραβωνιαστικιά και τον απρόσμενο έρωτα.

Μια αρκετά καλή κωμωδία (πιστέψτε με) χωρίς χυδαιότητες και βρισιές ανά δεκάλεπτο, με αρκετά καλό story, ειδικά το μήνυμα στο φινάλε ήταν ευχάριστη έκπληξη και μια Ζέτα Μακρυπούλια στο πανί του cinema να σε μαγνητίζει.
Επίσης εξαιρετικοί οι Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους καθώς και η μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Μια ευχάριστη ταινία που θα σας κάνει να γελάσετε και να περάσετε καλά ως εκεί και είναι πολύ καλύτερη από πολλές χαζό Αμερικανιές που έχουν κόψει πολλά εισιτήρια.

Το μήνυμα που παίρνεις φεύγοντας είναι το εξής ... Σήκω από το καναπέ σου και άρπαξε τη ζωή από τα κέρατα ,τα τρελά και απρόσμενα δε συμβαίνουν μονό στο cinema αλλά και στη ζωή.

Καλή προβολή!
Ώρες προβολής: Από Πέμπτη 30 Οκτωβρίου έως Τετάρτη 5 Νοεμβρίου στις 21:00.
Μιχάλης Σακελλαράκης ... ο κριτικός σας, από την Τρίπολη !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...