Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το κατάστημα Wind Τρίπολης … αλλάζει εποχή στην επικοινωνία!

Το κατάστημα Wind Τρίπολης … αλλάζει εποχή στην επικοινωνία!
Το κατάστημα Wind Τρίπολης είναι γεγονός πως ήρθε η ώρα να αλλάξει εποχή στην επικοινωνία! Θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό της ετοιμάζει κάτι νέο!
Αρκάς ιδιοκτήτης κος Μαντζιαβάς Δημήτρης, ένας νέος άνθρωπος, με επαγγελματισμό που σπάνια συναντάς και διάθεση για νέες υπηρεσίες που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα του πελάτη, στο χώρο της ψηφιακής επικοινωνίας, μίλησε στο kalimera-arkadia.gr και είπε:
«Το κατάστημα Wind Τρίπολης μόλις έκλεισε ένα χρόνο από τότε που το ανέλαβα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, διότι ο κόσμος της πόλης το αγκαλιάζει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ!
Η Wind έχοντας ανοδική πορεία στον χώρο της τεχνολογίας, τολμάει να κάνει τη διαφορά! Σύντομα το κατάστημα θα εμφανιστεί με «νέο» πρόσωπο που θα σάς εκπλήξει!
Σεβόμενος τους πελάτες μου θα ήθελα να ενημερώσω πως το κατάστημα θα κλείσει μόνο για λίγες μέρες. Οι πόρτες, πολύ σύντομα, θα ανοίξουν ξανά!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με στηρίζουν καινα ενημερώσω πως όποιος θελήσει, μπορεί να επικοινωνεί μαζί μου, για οποιαδήποτε απορία στο 6939611000.
Ως Αρκάς, αγαπώ τον τόπο μου και το όνειρο μου είναι, βάζοντας όλον μου τον επαγγελματισμό και την αγάπη μου για την τεχνολογία και την επικοινωνία, να δημιουργήσω ένα κατάστημα – πρότυπο, σαν αυτά που συναντάμε σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού.
Επισκεφτείτε το Facebook του καταστήματος Wind Τρίπολης και μάθετε όλα τα νέα, πρώτοι! 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...